Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hírek Újdonságok Események

achef.hu konyhatechnológia webáruház szakács hírek, gasztro-események, konyhagép újdonságok, konyhafelszerelés infok, gurméságok

AMBIENT HANGULAT A KERTBEN ÉS TERASZON

A 'HAND MADE' garancia a hagyományra és a minőségre!

A CUISINART SZTORI

A főzés művészetének alakítása

Julia Child és James Beard voltak az első kulináris szakértők, akik forradalmi konyhai készülékként üdvözölték a Cuisinart robotgépet, amikor 1973-ban Amerikában bemutatta a cég néhai alapítója, Carl Sontheimer. Úgy látták, hogy a 'food-precessor'-ral gyors és egyszerű módon lehet finom és egészséges ételeket elkészíteni.

A Cuisinart küldetése, hogy segítse „Megkóstolni a Jó Életet” (“Savor the Good Life®.”). A Conair Corporation 1989 óta irányítja az örökséget, mely él és remekül működik, ma a Cuisinart egy általánosan elismert márkanév.

A rangos Cuisinart márka nem korlátozódik csak robotgépekre, mert vallják, hogy akár árammal vagy áram nélkül senki sem fedi le a konyhát úgy, mint a Cuisinart. A vállalat egy teljes körű szolgáltatást nyújtó 'kulináris erőforrás', széles termékválasztékkal, amelyet a szakácsok preferálnak és a fogyasztók is kedvelnek.

Felismerték, hogy az otthoni szakácsok nem csupán termékvásárlásra vágynak, olyan főzési tippeket és technikákat akarnak, amelyek a termékeket kulináris eszközökké változtatják.

A Cuisinart életben tartja a kulináris oktatás hagyományait azáltal, hogy számos oktatási és jótékonysági célú intézménnyel, kezdeményezéssel együttműködik, például a The Dynatie Shop, a Macaroni Kids, a Cycle for Surv és a The Breast Cancer Research Foundation®, hogy csak néhányat említsünk.

A Cuisinart elkötelezett az innovatív, funkcionális és kiváló minőségű termékek gyártása iránt!

Bon appétit!

Tartósítás otthon űrtechnológiával - Liofilézis

A liofilizálás vagy fagyasztva szárítás tartósításra szolgáló víztelenítés vákuumban -40 C-on.

SMOKER BBQ forradalom Magyaroszágon is

BRADLEY SMOKER. A sztori a '70-es években kezdődött amikor Mr.Bradley -aki ügyes lazachorgász volt- megállapodott egy étel-füstölő mesterrel, hogy megtanítja őt halat fogni, ha cserébe kitanítja a füstölés mesterségéről. DEAL 

Design kerti sütők, tűztálak - grillszezON

Maradj otthon és élvezd is egy kicsit! Indul a grillszezon! Az OFYR és a Cook King különleges kerti grillsütői tűztáljai egyformán jól mutatnak egy étterem teraszán és otthoni környezetben is.  

 

 Karácsonyi vacsora idén otthon: STEAK!
A halászlé, a harcsapaprikás vagy a libamáj mellé idén egyszerűen szervírozzon fel egy sztéket!

 

Márton napi liba! De hogyan lesz tökéletes?

A tökéletes libacomb titka már régóta kiszabadult az éttermek és a chefek titkos kamrájából. 

Sousvide medence, egy jó vákuumgép és vákuumfólia kell hozzá.

SOUS VIDE ÉS VÁKUUM!

Sous vide zacskók széles választéka több méretben prémium minőségben otthonra és étterembe egyaránt.

Használhatóak gőzpárolóban, mikrohullámú sütőben és természetesen fagyasztóban is.

VÁKUUMOZÁS - Indul az őszi-téli szezon

A vákuumcsomagolás előnyei között az egyik legkiemelkedőbb az akár 5-ször hosszabb frissen tarthatóság.  Az oxigén eltávolításával baktériumok vagy a gombák behatolása megakadályozható, az élelmiszerek eltarthatósági időtartama megnövekszik. A fagyasztott ételeinknek nem lesz utóíze, a gyümölcsök nem barnulnak meg, a zsiradékok nem válnak keserűvé, a húsok nem színeződnek el és megtartják eredeti ízüket, zamatukat is. 

Keresés