Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Borhűtő beépíthető 28 palackos Dunavox DAB-28.65B fekete

Ár:
329.000 Ft (259.055 Ft + ÁFA)

Beépíthető 28 palackos borhűtő 

Gyártó:
Cikkszám: DAB-28.65B
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Szekrénybe beépíthető Borhűtő 28 palackos Dunavox  

Exkluzív, kompresszoros, beépíthető készülék. Elegáns, teleüveg ajtaja révén modern konyhai környezetben történő elhelyezésre alkalmas. Kihúzható fa polcokon helyezhetők el a palackok. Ez a modell kizárólag szekrénybe beépítve üzemeltethető. Pult alá, konyhaszigetbe beépíteni tilos!

Fontos figyelmeztetés: ez a modell kizárólag állítva szállítható. Szállítást követően 48 óráig pihentesse a készüléket, csak ezt követően csatlakoztassa a hálózatra és kapcsolja be! A fentiek be nem tartása a kompresszor meghibásodáshoz vezethet, mely nem minősül garanciális hibának.

Dunavox borhűtő jellemzők 

palack (0,75 L bordeaux) 28
technológia D**
szekció 1
belső hőmérséklet +5 - +22 °C
készülékház fekete
ajtóüveg 3 réteg színezett
ajtókeret teleüveg
ajtó fordítás igen
ajtózár nem
polc fa
világítás van
leolvasztás automatikus
beépíthetőség igen  
szénszűrő nem
télvédelem nem
űrtartalom 65 liter
magasság 455 mm
szélesség 590 mm
mélység 545 mm
fogyasztás 140 kWh/év
energia osztály A
klíma osztály N, SN
zajszint 39 dB
nettó súly 27 kg
* Az éves fogyasztás 25°C környezeti hőmérséklet és ≥4°C beállított hőmérséklet esetén értendő.
* kompresszoros direkt ** kompresszoros dinamikus *** termoelektromos **** 1-5 cm oldaltávolság szükséges ***** 2012.-től gyártott modellnél 
Klíma osztályok: SN: +10 °C to +32 °C, N: +16 °C to +32 °C, ST: +16 °C to +38 °C, T: +16 °C to +43 °C
Borhűtők speciális szállítást igénylenek, ezért előfordulhat, hogy külön szállítási díjat számolunk, melynek mértékéről minden esetben tájékoztatást adunk. 

Kosárba

A Dunavox 2006 óta a bor szakszerű tárolására alkalmas borhűtőket gyárt és forgalmaz. Az elmúlt évek alatt a borhűtő piac meghatározó szereplőjévé vált. Termékeik Európa és Ázsia közel 35 országában kaphatók. A bor tárolása különösen otthoni környezetben problematikus, hiszen a hagyományos hűtőszekrény nem alkalmas a bor hűtésére. A bortárolás praktikus és esztétikus eszköze a borhűtő. A kínált választékban a lakásban tárolandó kisebb palackszámú borkollekció borhűtők és a komoly borgyűjteményt igénylő borklíma készülékek egyaránt megtalálhatók. A borhűtők egyes modelljei szabadonállók, míg mások konyhabútorba építhetők. A legmodernebb borhűtő modellek kihúzható polcokkal rendelkeznek, 2 vagy 3 szekciósak. 

Keresés