Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Borhűtő beépíthető 89 palackos Dunavox DAB-89.215DB

Ár:
660.900 Ft (520.394 Ft + ÁFA)

Beépíthető 89 palackos borhűtő  

Gyártó:
Cikkszám: DAB-89.215DB
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Szekrénybe beépíthető Borhűtő 89 palackos Dunavox  

Exkluzív, kompresszoros, beépíthető készülék. Elegáns, teleüveg ajtaja révén modern konyhai környezetben történő elhelyezésre alkalmas. Kihúzható fa polcokon helyezhetők el a palackok. Ez a modell kizárólag szekrénybe beépítve üzemeltethető. Beépítéskor a szellőzésre vonatkozó előírásokat be kell tartani, ellenkező esetben a készülék elromlik! A beépítési rajz a használati utasításban megtalálható.

Fontos figyelmeztetés: ez a modell kizárólag állítva szállítható. Szállítást követően 48 óráig pihentesse a készüléket, csak ezt követően csatlakoztassa a hálózatra és kapcsolja be! A fentiek be nem tartása a kompresszor meghibásodáshoz vezethet, mely nem minősül garanciális hibának.

Dunavox borhűtő jellemzők 

palack (0,75 L bordeaux) 89
technológia D**
szekció 2
belső hőmérséklet +5 - +22 °C
készülékház fekete
ajtóüveg UV szűrős
ajtókeret teleüveg
ajtó fordítás igen
ajtózár nem
polc fa
világítás van
leolvasztás automatikus
beépíthetőség igen  
szénszűrő nem
télvédelem nem
űrtartalom 203 liter
magasság 1234 mm
szélesség 590 mm
mélység 563 mm
fogyasztás 150 kWh/év
energia osztály A
klíma osztály N
zajszint 40 dB
nettó súly 59 kg
* Az éves fogyasztás 25°C környezeti hőmérséklet és ≥4°C beállított hőmérséklet esetén értendő.
* kompresszoros direkt ** kompresszoros dinamikus *** termoelektromos **** 1-5 cm oldaltávolság szükséges ***** 2012.-től gyártott modellnél 
Klíma osztályok: SN: +10 °C to +32 °C, N: +16 °C to +32 °C, ST: +16 °C to +38 °C, T: +16 °C to +43 °C
Borhűtők speciális szállítást igénylenek, ezért előfordulhat, hogy külön szállítási díjat számolunk, melynek mértékéről minden esetben tájékoztatást adunk. 

Kosárba

A Dunavox 2006 óta a bor szakszerű tárolására alkalmas borhűtőket gyárt és forgalmaz. Az elmúlt évek alatt a borhűtő piac meghatározó szereplőjévé vált. Termékeik Európa és Ázsia közel 35 országában kaphatók. A bor tárolása különösen otthoni környezetben problematikus, hiszen a hagyományos hűtőszekrény nem alkalmas a bor hűtésére. A bortárolás praktikus és esztétikus eszköze a borhűtő. A kínált választékban a lakásban tárolandó kisebb palackszámú borkollekció borhűtők és a komoly borgyűjteményt igénylő borklíma készülékek egyaránt megtalálhatók. A borhűtők egyes modelljei szabadonállók, míg mások konyhabútorba építhetők. A legmodernebb borhűtő modellek kihúzható polcokkal rendelkeznek, 2 vagy 3 szekciósak. 

Keresés