Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Borhűtő 6-os Dunavox DAT- 6.16C

Ár:
39.990 Ft (31.488 Ft + ÁFA)

Szabadonálló borhűtő digitális szabályozóval 

Gyártó:
Cikkszám: DAT- 6.16C
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Borhűtő Dunavox DAT-6.16C

Álló kivitelű hűtő. Külső borítása fekete, süllyesztett fogantyúval. A hőmérséklet digitális szabályzású. Belső világítása van ( LED ). A készülék termolektromos technológiával készült, rezgésmentes és szabadon mozgatható, a készülék belső hőmérséklete a technológia révén maximum külső hőmérséklet - 15 °C!! 

A készülék ventilátorának folyamatos működése normális jelenség.

Fontos figyelmeztetések: a készülékek beépíteni, pult alá, vagy egyéb korlátozottan szellőző helyre tenni nem szabad. Sugárzó hő közelébe, ezen belül hűtőszekrényre tenni tilos! Amennyiben a szobai hőmérséklet tartósan meghaladja a 25 °C-ot, a  készülék belső hőmérsékletét állítsa magasabbra., (pl 30 °C esetében legfeljebb 15  °C-ra), ellenkező esetben a készülék folyamatos hűtés mellett sem képes elérni a beállított minimum hőmérsékletet, ami a hűtőelem idő előtti meghibásodásához vezet. A fenti figyelmeztetések be nem tartásából adódó meghibásodás nem garanciális.

Dunavox borhűtő jellemzők 

palack (0,75 L bordeaux) 6
technológia T***
szekció 1
belső hőmérséklet  
készülékház fekete
ajtóüveg szinezett
ajtókeret fekete
ajtó fordítás nem
ajtózár nem
polc fém
világítás van
leolvasztás no frost
beépíthetőség tilos beépíteni
szénszűrő nem
télvédelem nem
űrtartalom 16 liter
magasság 378 mm
szélesség 252 mm
mélység 510mm
fogyasztás 97 kWh/év
energia osztály A+
klíma osztály N, SN
zajszint 38 dB
nettó súly 8
* Az éves fogyasztás 25°C környezeti hőmérséklet és ≥4°C beállított hőmérséklet esetén értendő.
* kompresszoros direkt ** kompresszoros dinamikus *** termoelektromos **** 1-5 cm oldaltávolság szükséges ***** 2012.-től gyártott modellnél 
Klíma osztályok: SN: +10 °C to +32 °C, N: +16 °C to +32 °C, ST: +16 °C to +38 °C, T: +16 °C to +43 °C

Borhűtők speciális szállítást igénylenek, ezért előfordulhat, hogy külön szállítási díjat számolunk, melynek mértékéről minden esetben tájékoztatást adunk. 

Kosárba

A Dunavox 2006 óta a bor szakszerű tárolására alkalmas borhűtőket gyárt és forgalmaz. Az elmúlt évek alatt a borhűtő piac meghatározó szereplőjévé vált. Termékeik Európa és Ázsia közel 35 országában kaphatók. A bor tárolása különösen otthoni környezetben problematikus, hiszen a hagyományos hűtőszekrény nem alkalmas a bor hűtésére. A bortárolás praktikus és esztétikus eszköze a borhűtő. A kínált választékban a lakásban tárolandó kisebb palackszámú borkollekció borhűtők és a komoly borgyűjteményt igénylő borklíma készülékek egyaránt megtalálhatók. A borhűtők egyes modelljei szabadonállók, míg mások konyhabútorba építhetők. A legmodernebb borhűtő modellek kihúzható polcokkal rendelkeznek, 2 vagy 3 szekciósak. 

Keresés