Bradley Juharfa füstölőpogácsa 48db
12.780 Ft (10.063 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Bradley Juharfa füstölőpogácsa 48db

12.780 Ft (10.063 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Összetétel:
99,98% természetes keményfa vagy gyümölcsfa
0,02% kollagén - természetes anyag, amelyet a pogácsák kötőanyagaként használnak.
Gyártó:
Cikkszám: BTJW48

Leírás és Paraméterek

Bradley füstölőpogácsa 48db

Füstölő fa pogácsa Bradley smokerbe, természetes keményfából készül, adalékanyag hozzáadása nélkül. A Bradley Smoker egyedülálló abban, hogy négyszer tisztább füstöt állít elő, mint a hagyományos füstölő pogácsa chipsek. Automatikusan eloltja az elhasznált füstölőpogácsát, megakadályozza a magas hőmérsékletű gázok és savak kialakulását.  

A Bradley Flavor Bisquettes tizenegy különböző fából, kifejezetten a smokerek számára készült: éger, alma, cseresznye, Hickory, juhar, Mesquite, tölgy, pekándió, csendes-óceáni keverék, speciális keverék és whisky tölgy. 

Bradley juharfa füstölőpogácsa 48db

A Juharfa Flavor Bisquettes enyhén füstös, édes és finom ízű füstaromát produkál, amelyet hagyományosan pulyka és baromfi füstöléshez használnak. Vadmadarak ízének fokozására is kiváló.

A Bradley füstölő 20 percenként éget el egy füstpogácsát. A füstölőtérben tiszta füstöt és a fafajtára jellemző füstaromákat eredményez. Bradley Smokerek eloltják a  füstpogácsákat (bisquettes®) mielőtt rossz ízű és ártalmas gázok keletkeznének, a következő pogácsa óvatosan kitolja az égető elemről, hogy a gyűjtőedénybe hullva teljesen elaludjon. A füstképződés automatikus és folyamatos, amíg a füstpogácsa adagoló csőben van utánpótlás.

BRADLEY Füstölőpogácsa fajták