Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
255.990 Ft (201.567 Ft + ÁFA)
Menny.:db

CHEF'SCHOICE 2100 profi motoros késélező

255.990 Ft (201.567 Ft + ÁFA)
Menny.:db

         Diamond Sharpener - GYORS és PROFI

Él Típus    
Tripla szög 

15 fokos él
20 fokos él
Egyoldalú él
Erősített él
Fogazott él

 

Kés Típus

Chef kés

Santoku kés

Kenyérvágó kés

Vadász kés

Filéző kés

Zseb kés, bicska

Gyártó:
Cikkszám: DCH008

Leírás és Paraméterek

CHEF'SCHOICE 2100 profi motoros késélező

A világhírű Chef’sChoice termékeket az EdgeCraft Corporation gyárában, Pennsylvania állam egyik városában Avondale-ben gyártják 1984 óta. A legszélesebb választékban kínál elektromos és kézi késélezőket a legkiválóbb minőségben mind háztartási, mind nagykonyhai felhasználásra is. A világon több, mint 70 országban forgalmazzák a méltán népszerű termékeiket, igen nagy sikerrel. (... és nyílván másolják is! Ön mindig keresse az eredetit! )
Ezek a termékek inspirálják a profi és az otthoni chefeket és a vendéglátó szakma szakértőit is, az innovatív technológiára, melyet a megbízható márka nyújt nekik.

A Chef'sChoice 2100 profi elektromos késélező egy nagy teljesítményű gép, melyet kifejezetten nagy igénybevételnek kitett kereskedelmi felhasználású kések élezésére fejlesztettek ki pl. szállodák, éttermek, élelmiszer szolgáltató cégek, klubok és élelmiszerboltok számára. Könnyen kezelhető, és egy tartósabb, valamint élesebb vágóélt hoz létre, ezért rendkívül költséghatékony. Mindemellett segít meghosszabbítani a kés élettartamát.

A Chef'sChoice 2100 motoros késélező beépített precíziós élvezetői biztosítják a kés megfelelő élezési szögét, s ezáltal kontrollálják az élező/polírozó folyamatokat. A három élező fokozatban létrehozott Trizor Plus technológiával egy olyan íves él jön létre, ami ellenáll ennek a folytonos elhajlásnak, így sokkal tartósabbá válik a kés.

                 

A teljes cserélhető élező egység könnyen kiszedhető (beleértve a élezőkorongokat és a szögvezetőket is) és így mosogatóban vagy mosogatógépben is tisztítható.  

Méretek: 311 × 127 × 127 mm
A készülék súlya:3.7 kg

Minden 20 fokos kést megélez, legyen szó sima, vagy fogazott késről, hentes, zseb-, vadász-, sportkésről vagy bárdról.

Háromfázisú élezés a kiváló élért - 3 Fokozat  

1.fokozat: Előélezés: az első fokozat kúpos, forgó gyémántszemcsés korongjaival egy teljesen új élező felületet alakít ki az élen, így ha azon csorba vagy bármilyen más hiba található, ezzel a fokozattal könnyedén helyrehozható. Eltávolítja a régi élt és finom mikrobarázdákat alakít ki a kés élén, mindkét oldalon. Így létrehozza a kés első ívelt szögét, mely oldalanként 20 fokos. 
2.fokozat: Élezés: a második fokozat kúpos, forgó gyémántszemcsés korongjaival kialakítja a második szöget az ív alakú élnek. Ezzel párhuzamosan mikroszkópikus barázdák alakulnak ki az él mentén.
3.fokozat: fenés/polírozás: a szabadalmaztatott harmadik szakasz a flexibilis csiszolóanyaggal rendelkező borotvaéles, forgó, rugalmas korongjaival polírozza a kést, hogy az hihetetlenül éles legyen. A polírozó fázisban létrejön a harmadik szög és a sorjamentes él. Így egy borotvaéles, 20 fokos él alakul ki. A fenés folyamata megtartja azokat a mikrobarázdákat, amik az első és a második szakaszban jöttek létre a pengén. 

Könnyen és Gyorsan használható

A Chef'sChoice kereskedelmi késélező hihetetlenül gyors. Legalább kétszer-háromszor gyorsabb, mint a többi kereskedelmi élező. A professzionális élező a konyhai késeket teljes hosszukban élezi meg, legyen szó akár a legkisebb hámozókésről vagy a legnagyobb séfkésről vagy bárdról. A beépített precíziós élevezetők a megfelelő szögbe pozícionálják a kést, így bármilyen szakmai tapasztalat vagy ismeret nélkül tudni fogja, hogyan élezze a kést, és a 2100-as üzemi késélező így sokkal kényelmesebben használható eszközzé válik, mint bármely más élező. (A eredmények optimalizálása érdekében kérünk, olvasd el a használati utasítást.)

Eltávolítható élezőbetét

A teljes erős cserélhető élező egység könnyen kiszedhető (beleértve a élezőkorongokat és a szögvezetőket is) és így mosogatóban vagy mosogatógépben is tisztítható. Ez egy fontos szempont a mai biztonságos és tudatos élelmiszerszolgáltató konyhák számára. A 2100-as modell egy beépített tisztító rendszert tartalmaz, amely a polírozó korongokat tisztán tartja.

Fogazott kések élezése

A nagyipari élező harmadik fázisa a fogazott kések élezésére is használható. A hihetetlenül finom, rugalmas polírozókorong kiegyenesíti az eltolódott fogakat a pengén és élesíti a kiemelkedő fogakat, amelyek így rendkívül éles mikro pengékké válnak. Ez egy gyengéd, de hatékony csiszolóanyag, mely segít meghosszabbítani a fogazott kés élettartamát.

Tesztelt és biztonságos élező

A Chef'sChoice 2100-as húsüzemi élezőt úgy tervezték, hogy megfeleljen a szigorú amerikai és európai elektromos szabványoknak és biztonsági követelményeknek. Piacra bocsátása előtt zord körülmények között, nagy teljesítményű konyhákban lett hosszú időn keresztül tesztelve, kiváló eredményekkel.

Az élező egység a következő részekből áll:

  • zárt, erős fém ház,
  • csendes, folyamatos működésű motor, mely a rozsdamentes acél tengelyt hajtja,
  • szinterelt rozsdamentes szerelvények,
  • stabil, nagy tapadású gumi lábak, melyek csúszásmentes használatot biztosítanak a munkafelületen,
  • kivehető és mosogatógépben mosható élezőbetét.

CHEF'SCHOICE 2100 Specifikáció

Súly:3,7 kg
Teljesítmény: 175 W
Késvezető anyaga: Rozsdamentes acél
Méret (magasság, szélesség, mélység): 21,27 x 22,54 x 38,74 cm
Cserélhető élezőbetét

Garancia : 2 év

Kosárba

Youtube videók