Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
34.990 Ft (27.551 Ft + ÁFA)
Menny.:db

CHEF'SCHOICE 220 HYBRID motoros késélező

34.990 Ft (27.551 Ft + ÁFA)
Menny.:db

ChefsChoice késélező 20 fokos élekhez napi használatra

Él Típus

 

20 fokos él

Egyoldalú él 

Fogazott él

 

Kés Típus

Chef kés

Kenyérvágó kés

Vadász kés

Filéző kés

Zseb kés, bicska

Gyártó:
Cikkszám: 0220880

Leírás és Paraméterek

CHEF'SCHOICE 220 HYBRID motoros késélező 

A világhírű Chef’sChoice termékeket az EdgeCraft Corporation gyárában, Pennsylvania állam egyik városában Avondale-ben gyártják 1984 óta. A legszélesebb választékban kínál elektromos és kézi késélezőket a legkiválóbb minőségben mind háztartási, mind nagykonyhai felhasználásra is. A világon több, mint 70 országban forgalmazzák a méltán népszerű termékeiket, igen nagy sikerrel.  (... és nyílván másolják is! Ön mindig keresse az eredetit! )
Ezek a termékek inspirálják a profi és az otthoni chefeket és a vendéglátó szakma szakértőit is, az innovatív technológiára, melyet a megbízható márka nyújt nekik.

CHEF'SCHOICE 220 HYBRID motoros késélező jellemzők: 

ChefsChoice késélező 20 fokos élekhez  
Sima és fogazott élű késeknél is használható.
Konyhai és háztartási kések, valamint könnyű sport- és zsebkések élezésére egyaránt alkalmas.
Egy rendszerben kombinálja a manuális és az elektromos élezést.
Borotvaéles penge a 20 fokos késeken.
Kétfokozatú élezési rendszer.
A leheletnyit domború élprofilra élezett penge erősebb és tartósabb, mint a homorúra vagy a hagyományos V alakúra élezett pengék.
A 100%-os gyémánt csiszolóanyag gondoskodik a sorjamentes élről.
A második, manuális fenő fázis (amit gyakrabban kell használni, mint az első, élkiképző fázist) energiafelhasználás nélkül és zajmentesen végzi a dolgát.
A szálcsiszolt, rozsdamentes acél élvezetők biztosítják a precíz 20 fokos él kialakítását.
A CrissCross technológia kifejezetten finom élt hoz létre a második szakaszban.
Gyors és könnyű használat.
Minimális késkopás a kászülék által kialakított speciálisan tartós élformának köszönhetően.
Elsőosztályú ár-érték arány.
Hybrid technológia

A Chef’sChoice 220 Diamond Hone élezője fejlett Hybrid technológiát alkalmaz az itthon is elterjedt 20 fokos élszöggel rendelkező kések megélezésére (a 15 fokos, itthon ritka ázsiai késekhez a Chef'sChoice 1520 élezőt ajánljuk). Ennek köszönhetően könnyen és egyszerűen képes borotvaéles pengét kialakítani minden konyhai késen. A Hybrid technológia azt jelenti, hogy az elektromos és a manuális élezés kombináltan van jelen egyetlen élezőben, kihasználva mindkettő előnyét.

ChefsChoice 220 hybrid élező első fokozata: élezés

Az első, élező fokozattal motorosan élezheti késeit; a második, fenés/polírozás fokozattal pedig manuálisan, a gép elektromos áramra való csatlakoztatása nélkül fenheti késeit, vagy akár fenheti fogazott késeit is, illetve eltávolíthatja az élen kialakult sorját a pengéről. A készülékbe beépített magas színvonalú élezési módszer rendkívül gyorsan hoz létre rendkívül éles élt a késeken. Hatékonysága a motoros fokozatban megtalálható gyémántszemcsés élezőanyag és a manuális ultrafinom fázis együttes erejében rejlik.

ChefsChoice 220 hybrid élező második fokozat: polírozás

Két fokozat

A Hybrid technológia egyúttal kétfokozatú élezést is jelent. Az elektromos gyémántszemcsés koronggal történő élezés történik meg az első, míg a manuális fenés-polírozás a második fokozatban. Az első, élező fokozatot ritkábban kell használni, elsősorban jobban kitompult késekhez való, mint a manuális fenő fokozatot, amely a rendszeres fenésre let kialakítva. Amikor úgy érzi, hogy gyengül a kése hatékonysága, egyszerűen csak a második, manuális fokozatot alkalmazza. Ezzel egy rendkívül éles penge jön létre. Ám ha kése jobban tompult, használja előbb az elektromos fokozatot.

Erős és tartós él

Mindkét élező fokozat megerősíti az éleket és lehetővé teszi, hogy azok hosszú ideig végezzék a feladatukat anélkül, hogy a késhasználat bármi nehézséggel járna. Az élek tartósságukat a leheletnyit domborúra élezett pengéknek köszönhetik, amik erősebbek és tartósabbak, mint a homorúra, vagy a hagyományos "V" alakra élezett formák.

100% gyémántbevonatú élezőanyag

A gyémánt a jelenleg ismert, Földön megtalálható legkeményebb természetes anyag, mely bármilyen ötvözetet képes megélezni anélkül, hogy károsítaná a pengét. A Chef’sChoice 220-as modellje mind az első, mind a második fokozatban 100% gyémánt csiszolóanyagot használ (de eltérő finomságút). Így nemcsak tartós és éles pengét képes biztosítani, hanem sorjamentességet is.

Szálcsiszolt, rozsdamentes acél élvezetők

Az elegáns 220-as modell tartós rozsdamentes acél késvezetőkkel felszerelt, melyeknek köszönhetően nem kell találgatni az élezés szögét, tehát nem kell attól tartani, hogy félreélezi a kést. Nincs szükség semmilyen tapasztalatra ahhoz, hogy be tudja állítani a késein a 20 fokos élt, hiszen a 220 Hybrid gép ezt elvégzi Ön helyett. Önnek csupán annyi a dolga, hogy bekapcoslja a készüléket, végighúzza párszor a kiválasztott fokozat nyílásain a kését, és biztos lehet benne, hogy a szögvezetők precízen végzik a dolgukat.

CrissCross technológia

Ami megkülönbözteti a 220-as Hybrid modellt a többi kétfázisú élező rendszertől, az a CrissCross technológia, melyet a késélező a manuális, tehát a második fázisban használ. A Chef’sChoice hatékony élező technológiáját úgy hozták létre, hogy kifejezetten finom élt alakítson ki a pengéken. Az eljárás a penge teljes hosszán hoz létre tartós, éles, sorjamentes és hosszan tartó élt.

Gyors

A hagyományos élező módszerekhez (mint az élezőkő vagy az élezőacél) és a legújabb manuális élezőkhöz hasonlítva a 220-as modellről kijelenthető, hogy azoknál gyorsabban és a kés épségének kockáztatása nélkül végzi el a feladatát. Rövid időintervallum alatt számos kést meg tud élezni, így a késélezésre nem kell különösebb időt fordítania, bármikor elvégezheti azt, és persze főleg nem kell köszörűshöz vinnie, és ezáltal nélkülöznie késeit.

Könnyű használat

Az élezőkő vagy az élezőacél használatához szükség van bizonyos ismeretekre, mert ha ezeket bárki rosszul alkalmazza, sok esetben inkább árt a késeinek, mintsem élesebbé és tartósabbá tenné őket. A Chef'sChoice 220-as modell nem igényel speciális képességet vagy tudást, egyszerűen csak keresztül kell húzni párszor a pengét a nyíláson, és az élezés kész. Nagyon kényelmes azok számára, akiknek nincs idejük megtanulni, hogyan is kell használni a hagyományos módszereket vagy nem szeretnék kockára tenni késeiket.

Jó ár-érték arány: A Chef’sChoice Hybrid élezője hatékony és mégis megfizethető. Kiváló választás lehet azok számára, akik költséghatékony megoldást keresnek, de nem szeretnének lemondani a minőségi élezésről sem.

Méret: 40,64 x 26,03 x 27,3 cm
Súly 0,9 kg
 
Alkalmas európai típusú (20°) pengével rendelkező kések, Háztartási kések, Szakácskések, Fogazott kések élezésére
Élezési fokozatok: Élező fokozat, Fenő/polírozó fokozat
Késvezető anyaga Rozsdamentes acél
Garancia : 2 év