Cosori Premium Forrólevegős Sütő Piros
64.990 Ft (51.173 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Cosori Premium Forrólevegős Sütő Piros

64.990 Ft (51.173 Ft + ÁFA)
Menny.:db

11 előre beállítható program

Űrtartalom: 2,2 kg / 5,5 L

1700 Watt teljesítménnyel

Gyártó:
Cikkszám: CP158-AF-RXR

Leírás és Paraméterek

Cosori Premium Forrólevegős Sütő Fehér

A Cosori Premium forrólevegős fritőz teljesen egyedi, egyetlen más modellel sem összehasonlítható. Egy csúcsminőségű forrólevegős sütő egyedi jellemzőivel, felülmúlva a versenytársakat. Nem véletlenül az egyik legkelendőbb modell a világon, 4,7 csillagos értékeléssel több mint 55 000 vásárlói vélemény alapján.
A 2021-es tesztek legjobbja, több tucat nemzetközi díjat begyűjtve. Többek között a Forbes is kiemelt cikkben foglalkozott a Cosori Premium airfryer teljesítményével.

Ínyencségek 90%-kal kevesebb zsírral
A sütés-főzés tudatos módszerével nem kell módosítania étrendjén.. A Cosori Premium segítségével a legtöbb étel forró levegővel, minimális olajjal vagy akár olaj nélkül készíthető. Így akár 90%-kal kevesebb zsírral készülhetnek a finomságok. Lelkiismeretfurdalás nélkül fogyasztva olyan finomságokat, mint a sült krumpli vagy a csirkeszárny.

11 előre beállítható program
A Cosori Premium Forrólevegős sütő11 előre beállítható programmal teszi még inkább élvezetessé a sütés-főzést! Hihetetlenül felhasználóbarát, az érintőképernyőt használva egyetlen érintéssel indíthatók a programok.

Kapacitás: 2,2 kg / 5,5 L (2-5 fő)
Ha 2-5 fős család számára szeretne finomságokat készíteni, akkor a Cosori Premium Smart tökéletes választás. Az élelmiszerkosarak kialakítása, 2,2 kg kapacitást enged. 

Könnyen tisztítható
A főzés utáni mosogatás sok kellemetlenséggel járhat. Viszont s Premium Smart tapadásmentes élelmiszerkosarakkal készült, így a zsír és az ételmaradék nem ragad a kosarakba. Könnyedén kiöblíthetők a mosogatóban, vagy betehetők a mosogatógépbe.

CSOMAG TARTALMA: 

Cosori Premium - Forrólevegős fritőz

Élelmiszer kosár

Nyárstartó 5 nyárssal

Több mint 100 recept

SÚLY:    5,6 kg

MÉRETEK:    30 × 30 × 32 cm

A Cosori Premium Smart forrólevegős fritőz sütő elnyerte a világ legszebb forrólevegős sütőjének járó Red Dot Desing Award díjat.