Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Éttermi borhűtő 107 palackos Dunavox DX-107.229K

Ár:
285.900 Ft (225.118 Ft + ÁFA)

Szabadonálló 107 palackos  borhűtő

Gyártó:
Cikkszám: DX-107.229K
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Borhűtő éttermekbe 107 palackos Dunavox  

Éttermi modell. A palackok 3 fa polcon helyezhetők el. Aktív szénszűrővel, ajtózárral és télvédelmmel (fűtés funkció) ellátott. A belső hőmérsékleteket kijelző mutatja. Rázkódás elleni védelem: a borhűtő fa polcai nem érintkeznek közvetlenül a borhűtő testével, hanem rezgéselnyelő gumibakokkal ellátott tartókarokon nyugszanak. 

Fontos figyelmeztetés: ez a modell kizárólag állítva szállítható. Szállítást követően 48 óráig pihentesse a készüléket, csak ezt követően csatlakoztassa a hálózatra és kapcsolja be! A fentiek be nem tartása a kompresszor meghibásodáshoz vezethet, mely nem minősül garanciális hibának.

Dunavox borhűtő jellemzők 

palack (0,75 L bordeaux) 107
technológia C*
szekció 1
belső hőmérséklet +4 - +18 °C
készülékház fekete
ajtóüveg színezett (+UV)
ajtókeret acél
ajtó fordítás nem
ajtózár igen
polc fa
világítás van
leolvasztás automatiokus
beépíthetőség igen  
szénszűrő igen
télvédelem igen
űrtartalom 229 liter
magasság 1240 mm
szélesség 595 mm
mélység 615 mm
fogyasztás 201 kWh/év
energia osztály B
klíma osztály N, ST
zajszint 41 dB
nettó súly 60 kg
* Az éves fogyasztás 25°C környezeti hőmérséklet és ≥4°C beállított hőmérséklet esetén értendő.
* kompresszoros direkt ** kompresszoros dinamikus *** termoelektromos **** 1-5 cm oldaltávolság szükséges ***** 2012.-től gyártott modellnél 
Klíma osztályok: SN: +10 °C to +32 °C, N: +16 °C to +32 °C, ST: +16 °C to +38 °C, T: +16 °C to +43 °C
Borhűtők speciális szállítást igénylenek, ezért előfordulhat, hogy külön szállítási díjat számolunk, melynek mértékéről minden esetben tájékoztatást adunk. 

Kosárba

A Dunavox 2006 óta a bor szakszerű tárolására alkalmas borhűtőket gyárt és forgalmaz. Az elmúlt évek alatt a borhűtő piac meghatározó szereplőjévé vált. Termékeik Európa és Ázsia közel 35 országában kaphatók. A bor tárolása különösen otthoni környezetben problematikus, hiszen a hagyományos hűtőszekrény nem alkalmas a bor hűtésére. A bortárolás praktikus és esztétikus eszköze a borhűtő. A kínált választékban a lakásban tárolandó kisebb palackszámú borkollekció borhűtők és a komoly borgyűjteményt igénylő borklíma készülékek egyaránt megtalálhatók. A borhűtők egyes modelljei szabadonállók, míg mások konyhabútorba építhetők. A legmodernebb borhűtő modellek kihúzható polcokkal rendelkeznek, 2 vagy 3 szekciósak. 

Keresés