Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
113.990 Ft (89.756 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Felix First Class Wood 3 db-os kés szett

113.990 Ft (89.756 Ft + ÁFA)
Menny.:db

1 Zöldség/hámozó kés
1 Általános konyhai kés
1 21 cm-es Séf kés

Gyártó:
Cikkszám: 830333

Leírás és Paraméterek

Felix First Class Wood 3 db-os kés szett

Az „Felix First Class Wood” konyhai kés olajfából készített fa markolattal egy tökéletes klasszikus szépség. Andalúziai olajfából készült markolat készítéséhez különleges andalúziai olajfát használnak. Az olajfa szerkezete kemény, szabályos és finom. Az olajfa antiszeptikus tulajdonságokkal és hosszú élettartammal rendelkezik.  A gondos séf kis odafigyeléssel megőrizheti finom tapintását és intenzív színét.

FELIX kés jellemzők 

Az egy darab X50 CrMoV15 acélból készült penge vákuumkemencében hevítve és jégben edzve finom és homogén szemcsézettséget ér el. Ez az eljárás garantálja a kiemelkedően hosszú élettartamú és korrózióálló penge megalkotását. Az ergonómiailag precízen megalkotott nyél szorosan és biztonságosan illeszkedik a kézbe, a markolat kettős vágása tökéletesen kiegyensúlyozza a kést.

Kovácsolt penge
X50 CrMoV15 penge acél
Dupla él
Ergonómikus olajfa markolat
Súly: 0,53 kg

Csomagolási méret:
Hossz: 43 cm
Szélesség: 22 cm
Magasság: 7,5 cm

A solingeni Felix család már 1790 óta foglalkozott a vágóeszközök gyártásával, először parasztcsaládként az udvari kovácsműhelyben. Karl Gustav Felix korán beletanult a késkovácsolás művészetébe és hamar a késgyártásra  összpontosított. Így alapította meg a Gustav Felix Schneidwarenfabrik vállalatot. FELIX a világ egyik legrégibb késmanufaktúrája. A solingeni FELIX-nél készült kések a világ legjobbjai közé tartoznak.