FRITEL SnackTastic olaj nélküli fritőz 4804
75.890 Ft (59.756 Ft + ÁFA)
Menny.:db

FRITEL SnackTastic olaj nélküli fritőz 4804

75.890 Ft (59.756 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Hot Air Technology Belgiumból

 9 előprogramozott funkció

Gyártó:
Cikkszám: DFR104

Leírás és Paraméterek

FRITEL SnackTastic olaj nélküli fritőz 4804

A Fritel forrólevegős sütőkkel az ízletes ételekhez nincs szükség többé olajra! A SnackTastic fritőzben sütés, grillezés, pirítás egyaránt végezhető.  A sült krumpli, az ínycsiklandozó előételek, húsgombócok, darált húsok, akár olaj nélkül, vagy minimális zsiradék felhasználásával. egészségesebben és gyorsabban készíthetőek el.

A SnackTastic Hot Air Technology-nek (Forrólevegő technológiának) köszönhetően könnyedén, gyorsan és zavaró szagok nélkül főzhetünk. Az elektronikus vezérléssel a SnackTastic kezelése rendkívül egyszerű. Praktikus funkció a melegen tartás, a felmelegítés, illetve a lefagyasztott élelmiszerek kiolvasztása. 

9 különféle előre programozott sütési programoknak köszönhetően minden ételhez tökéletesen passzoló hőfok és sütési idő választható.

A belga FRITEL gyár prémium kategóriás fritőzei 1998-ban piacvezetővé váltak Belgiumban, és ezt a pozíciót a mai napig tartja a cég. Időközben az olajsütőkre vonatkozó nemzetközi trendirányzatoknak köszönhetően a Fritel a világ minden táján ismertté vált. 

Forrólevegős fritőz működési elv

A Hot Air Technology a légkeverés elvén működő sütő technológia, mely a meleg hővel és légkeverés technológiával való sütést jelenti. A Hot Air (forró levegő) segítségével a sütő olaj használata helyett a forró levegő keringtetését alkalmazza a sütéshez. 

A modern olajsütők előnye, hogy a sütés egy teljesen zárt rendszerben történik, a meleg levegővel együtt a a kellemetlen szagok is ugyanúgy a készülékben maradnak.

FRITEL SnackTastic 4804 Forrólevegős sütő jellemzők 

Biztonsági funkciók
Automatikus leállás: a készülék automatikusan leáll, amikor a programozott idő letelt, illetve akkor, amikor a készülékből kivesszük a tartályt. 

Extra biztonság:

a tartály kivételekor és behelyezésekor a készülék hangjelzést ad ki
vizuális zár jelenik meg a képernyőn, ha a tartály megfelelően van behelyezve.
 
A "Cool wall" ház nem melegszik át, hozzá lehet érni használat közben is, így a készülék biztonságos és gyerekbarát. Emellett a kihúzható tartály "Cool touch" nyele sem melegszik át.
A készülék stabilitásáért a biztos csúszásmentes talpak gondoskodnak, melyek minden (száraz, egységes) felületen megtapadnak.
 
Sütő kosár mérete: 19.5 × 19.5 × 10 cm
Kapacitás:  3-4 adag
Hot Air Technology
Digitális vezérlés: Egyedi digitális érintőképernyős kijelző 9 előreprogramozott funkcióval
Szín: Matt fekete
Állítható sütési hőmérséklet 40°C és 200°C között.
Hangjelzés a kívánt hőmérséklet elérésekor
Anyaga: Műanyag ház, fogantyúk, fedél.
Teljesítmény: 1450 watt
Méretek: 26 × 26 × 32 cm

Kosárba

Youtube videók