FRITEL SNACKTASTIC 6902 DIGITÁLIS OLAJ NÉLKÜLI FRITŐZ
115.990 Ft (91.331 Ft + ÁFA)
Menny.:db

FRITEL SNACKTASTIC 6902 DIGITÁLIS OLAJ NÉLKÜLI FRITŐZ

115.990 Ft (91.331 Ft + ÁFA)
Menny.:db

8 ELŐPROGRAMOZOTT FUNKCIÓ, XL MÉRETŰ KOSÁR

Hot Air Technology Belgiumból

Gyártó:
Cikkszám: 138550

Leírás és Paraméterek

FRITEL SNACKTASTIC 6902 DIGITÁLIS OLAJ NÉLKÜLI FRITŐZ 

A Fritel forrólevegős sütőkkel az ízletes ételekhez nincs szükség többé olajra! A SnackTastic fritőzben sütés, grillezés, pirítás egyaránt végezhető.  A sült krumpli, az ínycsiklandozó előételek, húsgombócok, darált húsok, akár olaj nélkül, vagy minimális zsiradék felhasználásával. egészségesebben és gyorsabban készíthetőek el.

A SnackTastic Hot Air Technology-nek (Forrólevegő technológiának) köszönhetően könnyedén, gyorsan és zavaró szagok nélkül főzhetünk. Az elektronikus vezérléssel a SnackTastic kezelése rendkívül egyszerű. Praktikus funkció a melegen tartás, a felmelegítés, illetve a lefagyasztott élelmiszerek kiolvasztása. 

MŰKÖDÉSI ELVE

A Hot Air Technology a légkeverés elvén működő sütő technológia, mely a meleg hővel és légkeverés technológiával való sütést jelenti. A Hot Air (forró levegő) segítségével a sütő olaj használata helyett a forró levegő keringtetését alkalmazza a sütéshez. 

EGÉSZSÉGESEBB SÜTÉS, GRILLEZÉS

A FRITEL SnackTastic 6902 digitális olaj nélküli fritőzzel akár olaj nélkül, vagy minimális zsiradék hozzáadásával lehetséges sütni a finomságokat, így az elkészült ételek sokkal egészségesebbek lesznek.

ZÁRT RENDSZER 

A modern olajsütők egyik előnye, hogy a sütés egy teljesen zárt rendszerben történik, így a sütés során keletkező hő nem áramlik ki a készülékből, mint pl. egy serpenyő esetében, így nyáron is kellemes a használata és nem válik tőle szaunává a lakásod. A meleg levegővel együtt a a kellemetlen szagok is ugyanúgy a készülékben maradnak - már amennyi keletkezik, hiszen az olaj nélküli sütés nem jár kellemetlen szagokkal. 

SZEMÉLYRE SZABHATÓ BEÁLLÍTÁSOK

Egyedi digitális érintőképernyős kijelzővel és 8 előre programozott funkcióval rendelkezik az ízletes ételek elkészítéséhez. A 8 program mellett külön előmelegítés, melegen tartó és kiolvasztó funkcióval is rendelkezik. A különféle előre programozott sütési programoknak köszönhetően minden ételhez tökéletesen passzoló hőfokot és sütési időt tudsz kiválasztani, hogy a végeredmény kifogástalan legyen, és ne száradjon ki semmilyen hús vagy zöldség sem. A 8 előre programozott funkciót bármikor rendkívül könnyen el tudod érni. A plusz előmelegítés funkciót akkor válaszd, ha nem szeretnéd használni a mikrót, a melegen tartó funkció is nagyon hasznos, ha még várni kell az étel elfogyasztásával.

Az időzítő 0-60 perc között állítható. 

PRECÍZ ÉS STABIL HŐMÉRSÉKLET AZ ELEKTRONIKUS HŐMÉRSÉKLET SZABÁLYOZÁSSAL

A FRITEL SnackTastic 6902 digitális olaj nélküli fritőz hőmérséklete elektronikusan állítható, 40 és 200 fok között. A pontos sütési hőmérséklettel a főzési idő is sokkal pontosabban kiszámítható. Amint a készülék elérte az előre beállított hőmérsékletet, tehát az élelmiszer belerakható a készülékbe, a fritőz kellemes akusztikus hangjelzéssel adja ezt a felhasználó tudtára. A megvilágított kijelzőn minden állapot és jelzés jól látható. 

MIT LEHET BENNE SÜTNI?

Ha friss, ropogós sültkrumplira vágysz, vagy szeretnéd gyermekeidet meglepni valami finomsággal és ugyanakkor egészségesen is étkeznél, akkor az olaj nélküli fritőz pont Neked való. De akár fagyasztott sültkrumplit, rántott csirkemellet vagy más rántott vagy sült húsokat, zöldségeket, kisebb falatokat, fagyasztott falatokat, mini tortákat is lehet vele készíteni. Sőt! Akár egy egész csirka is belefér! Az olaj nélküli sütővel tehát finom ételeket ehetsz és közben bűntudatod sem lesz az egészségtelen étkezés miatt. A Fritel SnackTastic a finom falatok sütésén kívül alkalmas még grillezésre is.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Automatikus leállás: a készülék automatikusan leáll, amikor a programozott idő letelt, illetve akkor, amikor a készülékből kivesszük a tartályt. 

Extra biztonság:

  • a tartály kivételekor és behelyezésekor a készülék hangjelzést ad ki
  • vizuális zár jelenik meg a képernyőn, ha a tartály megfelelően van behelyezve.

"Cool wall" ház nem melegszik át, hozzá lehet érni használat közben is, így a készülék biztonságos és gyerekbarát. Emellett a kihúzható tartály "Cool touch" nyele sem melegszik át.

A készülék stabilitásáért a biztos csúszásmentes talpak gondoskodnak, melyek minden (száraz, egységes) felületen megtapadnak. 

KÖNNYŰ TISZTÍTÁS

Az olaj nélküli sütés egyik előnye, hogy kevésbé koszolódik a készülék, így takarítása is kellemesebb. A nagy kapacitású (1,5 gr) fritőz teljesen szétszerelhető, így rendkívül könnyű tisztítani. A könnyű tisztítás egyik alap feltétele a kivehető tartály, mely minden Fritel olajsütőre jellemző. A FRITEL SnackTastic olaj nélküli fritőz modellnél a tartály, a sütőlap és a sütőedény is mosogatógépben mosható. 

Méret (magasság, szélesség, mélység) :31,4 × 39 × 37 cm
Teljesítmény : 2300 W
Doboz tartalma : alap készülék, kihúzható sütőkosár
Anyaghasználat: Műanyag ház, fogantyúk, fedél, PFOA, PTFE és teflon mentes tartály.
Energiaforrás :Vezetékes
Olajsütő technológia : Hot Air Technology (Forrólevegős technológia)
Max olajkapacitás / űrtartalom 5 liter
Állítható sütési hőmérséklet : A sütési hőmérsékletet elektronikusan állítható 40°C és 200°C között.
Hangjelzés a kívánt hőmérséklet elérésekor
Digitális vezérlés: Egyedi digitális érintőképernyős kijelző 8 előreprogramozott funkcióval