Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
59.490 Ft
45.990 Ft (36.213 Ft + ÁFA)
Menny.:db

GLOBAL Fűszernövény aprító kés (chopper)

59.490 Ft
45.990 Ft (36.213 Ft + ÁFA)
Menny.:db

GLOBAL mezzaluna 

Gyártó:
Cikkszám: G76

Leírás és Paraméterek

GLOBAL Fűszernövény aprító kés

A Japánból származó kiterjedt globális késkészlet része. Ez az ívelt vágókés borotvaéles és megkönnyíti pl a gyógynövények, fűszernövények aprító, de felhasználható hús és kockahagymák felkockázására is. A kínálatunkban aprító az elnevezése, de az olaszok Mezzaluna-nak (félhold) vagy a franciák Hachoir-nak is hívják, ez a kulináris eszköz minden komoly chef számára kötelező.

 

A "GLOBAL" konyhakéseket a világ egyik legjobb konyhakéseként ismerik.  

A felhasználók dicsérik mert: 

1. Elegáns kialakítás (modern és jellegzetes kép) 
2. Kiváló vágási teljesítmény (éles vékony penge és tartósság)
3. Tiszta és könnyű utógondozás (egy darabból álló rozsdamentes acél, higiénikus)

KIVÉTELESEN ÉLES

A Global kések szélei meredeken és éles szögben vannak köszörülve (1. kép) . Ez ellentétben áll a ferde élű nyugati vagy európai késekkel, 2. kép. Az egyenes él drámai módon élesebb kést eredményez, amely hosszabb ideig élesebb marad.

A GLOBAL kések a legfinomabb rozsdamentes acélból készülnek. A pengékhez a CROMOVA 18 rozsdamentes acélt használják, jéggel edzik Rockwell C56°-58°-ig, pengéjének borotva-éle hosszabb ideig tart, mint bármely más acél. Ellenáll a rozsdának, a foltoknak és a korróziónak.  (A CRO jelentése króm, a 18 pedig a króm százalékos aránya az acélban.)

Az ősi szamuráj kardokhoz hasonlóan minden kés gondosan súlyozott, hogy tökéletes egyensúlyt biztosítson a kézben. A sima kontúrok és a tökéletes felépítés kiküszöböli az élelmiszer és egyéb szennyeződés lerakódást, biztonságot és higiéniát kínálva.

A szerény kezdettől mára a GLOBAL késkészlet több mint 50 különböző opcióval bír, amely célzott késekkel szolgál az ételkészítés minden elképzelhető állomásához. Még mindig kézzel készítik a legszigorúbb előírások szerint Yoshikin gyárában Niigataban és a világ több mint 95 országában értékesítik őket, egyre nagyobb figyelmet és elismerést kiváltva.

Legyen Ön is részese a GLOBAL sikertörténetének!

Az első GLOBAL késeket 1985-ben a japán Komin Yamada tervezte, célja egy valóban új és forradalmi késkínálat kifejlesztése volt, amely a rendelkezésre álló legjobb anyagokat és a legmodernebb tervezési koncepciókat használja fel. Szinte korlátlan költségvetéssel olyan konyhakések sorozatát készíthette el, amelyek mind a hivatásos, mind az amatőr chef számára vonzóak, kényelmesek, könnyen kezelhetők és megfelelnek a legmagasabb követelményeknek is.

 

Youtube videók