Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
89.990 Ft (70.858 Ft + ÁFA)
Menny.:db

GRAEF CM 900 kúpkéses automata kávédaráló

89.990 Ft (70.858 Ft + ÁFA)
Menny.:db

BEÁLLÍTHATÓ ŐRLÉSI MENNYISÉG FUNKCIÓVAL

KARBA ŐRLŐ KIVITEL

Gyártó:
Cikkszám: cm900

Leírás és Paraméterek

GRAEF CM 900 kúpkéses kávédaráló

Frissen örölt kávé közvetlenül a kávékar szűrőjébe!

Tartósság kívül-belül!

A GRAEF CM900-as daráló 128 wattos rozsdamentes acélból készült motorral rendelkezik, melynek kiváló az aromamegőrző képessége. Így mindig friss és következetes ízeket fog kapni. Külsőre is fém borítást kapott a daráló, mely nemcsak tartósságáról, hanem a szemet gyönyörködtető kinézetéről is híres.

Precízen állítható darálási finomság

A GRAEF CM900-as kávédaráló szilárd ezüst fém házzal, valamint modern, rozsdamentes kúpos késes őrlési technológiával rendelkezik. A megfelelő kávédaráló kúpos őrlőfelületével egyenletes és pontosan beállítható szemcseméretre darálja a kávébabot. A túl nagy szemekből az eszpresszógépek nem képesek igazi kávét főzni, a túl finomra őrölt kávészemek pedig keserű ízt fognak adni a kávénak. Ezért fontos a kúpos késes őrlési technológia, máskülönben a kávészemek inkább csak roncsolódnak a darálóban. A CM900-as darálóban az őrlési finomság fokozatonként állítható be attól függően, hogy éppen milyen típusú kávét szeretne fogyasztani, 0-40 fokozat között. A fokozatbeállítás egyszerűen használható, a fokozatok könnyen leolvashatóak, így pillanatok alatt lehet igény esetén váltani az elkészítési módok között (eszpresszó, Cafe au Lait, bécsi kávé, stb.). Így ha eszpresszó kávét szeretne, lehetősége van egy nagyon finom, liszt-szerű finomságot létrehozni, de durvább szemcséket is darálhat filteres kávéhoz vagy francia eszpresszóhoz.

Előre programozható őrlési mennyiség

A CM 900-as kávédarálót kétféleképpen lehet működtetni. Az egyik működési mód szerint a kávédaráló oldalán elhelyezkedő ON/OFF kapcsolót kell ON állásba kapcsolni ahhoz, hogy beinduljon a darálás. Az kapcsoló OFF pozcióba való visszaállításakor a darálás leáll. A másik működési módhoz egyszerűen csak a megfelelő gombot kell megnyomni attól függően, hogy egy vagy két eszpresszónyi kávémennyiséget szeretne ledarálni. Ezzel a módszerrel minden esetben pontosan ugyanannyi kávét fog ledarálni - a korábbi beállításához megfelelően. A használati utasításban pontos leírást talál azzal kapcsolatban, hogyan programozza be a kávédarálót a saját igényeihez igazítva, hogy az Önnek leginkább megfelelő eszpresszómennyiséget tudja ledarálni.

A CM 900-as tartozékai

A daráló bab tartálya 350 grammos, két kávékartartójának átérője 60 mm és 70 mm. A könnyed tisztításhoz egy kis tisztítókefe tartozik hozzá. Alaplapja könnyedén, egy mozdulattal kivehető, így annak tisztítása is teljesen egyszerű folyamat.

A nagysikerű CM90 kávéőrlő utódja.

Súly: 2,71 kg
Teljesítmény: 128 W
Doboz tartalma:
Kávédaráló, kávébab tartály, 60 és 70 mm-es főzőkar tartók, gumitalp, tisztító kefe
Anyaghasználat:
Ezüst lakkozású alumínium ház, rozsdamentes acél őrlőfogak, fém belső szerkezet, alumínium lapátok
Energiaforrás:
Vezetékes
Őrlés technológia: Kúpos kés
Őrlési fokozatok száma: 40
Betölthető kávébabmennyiség: 350 g
Működtetés: ON / OFF kapcsolóval, Nyomógombos
Levehető tartály
Cserélhető kés 
Karba őrlő
Beállítható őrlési mennyiség