Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
549.990 Ft (433.063 Ft + ÁFA)
Menny.:db

GRAEF ES902 Baronessa eszpresszógép

549.990 Ft (433.063 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Professzionális kávégép akár otthonra is

Gyártó:
Cikkszám: DGR191

Leírás és Paraméterek

GRAEF ES902 Baronessa eszpresszógép

A GRAEF BARONESSA kávéfőzővel a tökéletes cappuccino elkészítése most még könnyebb és gyorsabb! A kezelőpanel kialakítása A kezelőpanelen kiválasztható akár az egy eszpresszó, akár a két eszpresszó készítése, melyet előre beprogramozhat saját igényeinek megfelelően, hogy a későbbiekben már csupán egyetlen gombnyomásra legyen szüksége ahhoz, hogy "leadja a rendelését" a BARONESSA eszpresszógépnek. Ha alkalomadtán szeretne szokásaitól eltérni vagy olyan vendéget szeretne fogadni, akinek Öntől eltérő kávézási szokásai vannak, akkor használhatja a manuális kávékészítés gombot is, így egyedi mennyiséget tud elkészíteni - baristákat megszégyenítő módon.

Professzionális konfigurálás A feljebb említett kávémennyiség mellett egyedileg lehet programozni a gőz és a víz hőmérsékletét (PID-szabályozás). Két különálló fütési rendszer Két különálló fűtési rendszer, két külön szivattyú alkotja az eszpresszógépet: eszpresszó szivattyú (max. 16 bar) és gőzszivattyú (max. 6 bar). A kétkörös fűtési rendszer lehetővé teszi a kávé és a tejhab egyidejű elkészítését, így a cappuccino is pillanatok alatt elkészül. A készüléknek csupán rövid felmelegedési időre van szüksége és máris készen áll a használatra.  Dupla termoblokk A készülékben lévő termoblokk öntött alumíniumból készült. Belsejében egy fűtőelem és egy rozsdamentes acélból készült spirálisan elrendezett vízcső található. Ez biztosítja a rendkívül rövid felmelegedési időt, melynek garantált ideje max. 2 perc. Külön fúvókát alakítottak ki a forró vízhez és a tejhabosításhoz, mindkettő 360°-ban elforgatható. Nyomásmérő Az eszpresszógépen található nyomásmérő a kávékészítés alatt mindig mutatja az aktuális nyomást. A kávéfőzés során is könnyedén ellenőrizni tudja, hogy az őrlési mennyiség és az érintkezési nyomás tényezői helyesen vannak összehangolva. A nyomásmérő tehát ideális a kívánt kávéaroma eléréséhez szükséges nyomás beállításához és a megfelelő aromakivonás ellenőrzéséhez.  Anyagösszetétel A magasfényű megjelenés elegáns rozsdamentes acél házzal párosul, mely minden konyhában magára vonzza a tekintetet és valódi elixír a szemnek.  Pre-Infúziós Technológia Annak érdekében, hogy a kávé és a tejhab is finom legyen, a BARONESSA a Pre-Infúziós technológiát alkalazza, ami annyit jelent, hogy a darált kávét a tényleges extrakció előtt megnedvesíti. Ennek köszönhetően a víz egyenletesen tud átáramlani a ledarált kávén keresztül egyenesen a pohárba.  A víz a darált kávé teljes mennyiségén átáramlik. 

Csészemelegítő A eszpresszógép tetején elhelyezkedő csészemelegítő kiváló minőségű rozsdamentes aélból készült. A csészemelegítőt a termoblokk fűtőeleme tartja melegen. Karban tartás: Az eszpresszógép jelzi, amikor eljött a tisztítás és/vagy a karbantartás ideje.

3 előre beállított vízkőtelenítési programmal rendelkezik: - főzőfejhez - tejhabosító fúvókához - vízgőz fúvókához

A vízkőtelenítéshez az emlékeztető beprogramozható az elfogyasztott víz mennyisége szerint, mely lehet 12, 25 vagy 50 liter.

Víztartály A 3 literes víztartályon vízszint jelti, hogy mennyi a maximálisan beletölthető vízmennyiség, illetve ha szükséges, akkor a tartály kivétele nélkül, a felső nyíláson keresztül is feltölthető.

Dupla szivattyú, rendkívül csendes, a kávéhoz 16 bar, a gőzhöz 6 bar nyomással.
Kazán:Kettős termoblokk
Teljesítmény:~ 2200 W
Víztartály:3 literes, kivehető
Csészemelegítő:Rozsdamentes csészemelegítő tálca a készülék tetején.
Szűrőkosár:Szimpla falú.
Kávé mennyiségválasztó gombok:Szimpla eszpresszó, dupla eszpresszó, egyedileg beállítható mennyiség.
Vízszint jelző:Van, víztartályon.
Forróvíz fúvóka:Különálló, 360 fokban elforgatható
Habosító fúvóka:Különálló, 360 fokban elforgatható.
Főzőkar mérete:58 mm
Karbantartás jelző:Van
Vízkövesedés kijelző:Van
Vízkőmentesítő funkció:Van
Automata tisztító program:Van
Állítható hőmérséklet:Igen.
Forró víz készítés:Forró víz/teavíz funkció
Csepegtetőtálca:Van, kivehető.
Előáztatási rendszer:Van: a gép néhány másodpercig előáztatja a kávét, mielőtt a teljes víznyomást elindítja, így teljesebb eszpresszó az eredmény
 
Méret: 373 × 372 × 425 mm
Súly:   10.9 kg
 
Tartozékok
szimpla falú szűrő 1 és 2 eszpresszóhoz (~58 mm), 600 ml-es rozsdamentes tejtartály, tamper, tisztító készlet.

Az eszpresszó mellett ezeket ínycsiklandozó kávékat készítheti el az eszpresszógép segítségével:

Ristretto: Ugyanannyi mennyiségű kávé, mint az eszpresszónál, csak fele annyi vízzel. 

Lungo:  Ugyanannyi mennyiségű kávé, mint az eszpresszónál, csak dupla annyi vízzel. 

Corretto: Eszpresszó kis alkohollal, ami lehet pl. Grappa, Amaretto, Brandy stb.

Doppio: Dupla eszpresszó dupla kávéval és vízzel készítve. 

Macchiato: Eszpresszó tejhab takarással. 

Cappuccino: Eszpresszó tejjel és tejhabbal. 

Latte: Dupla eszpresszó forró tejjel.

Americano: Eszpresszó ugyanannyi vagy dupla annyi vízzel feltöltve. 

Latte macchiato: 2/3 forró tej, 1/3 tejhab és végül az eszpresszó. 

Megrendelés