Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Grant Vortice Sous Vide Cirkulátor 1300W

Ár:
269.990 Ft (212.591 Ft + ÁFA)

Professzionális nagy teljesítményű

merülő sous vide  

Gyártó:
Cikkszám: Gvsvc1
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

 Sous Vide Cirkulátor Grant Vortice

Profi szakácsok kompakt, mégis robosztus, ennek ellenére könnyen hordozható készüléke. Egyszerűen helyezze bele a rendelkezésére álló alkalmas méretű edénybe és már használhatja is egészen 50 liter vízmennyiségig a legnagyobb biztonsággal és precizitással. A kiváló hőmérsékleti pontosság és a hordozhatóságában rejlő rugalmasság teszi a Vortice cirkulátort az egyik legnépszerűbb készüléké az Egyesült Királyságban.

  Creative Cuisine by Grant

Egy teljes készüléksor kiváló minőségben a háztartásitól a professzionális igények kielégítésére. A Grant sous vide készülékei kivétel nélkül a Rolls Royce, a Land Rover, Jaguár és az Aston Martin hazájában az Egyesült királyságban készülnek.
A több mint 60 éves tapasztalat a folyadék hőmérséklet ellenőrző rendszerek tervezése és gyártása területén elegendő tudást és tapasztalatot halmozott fel. A Grant világszerte a legmagasabb minőségről és megbízhatóságáról híres.
A Grant sorozat készülékei közül az UNO vezérlő és a Primo sous vide fürdő elsősorban a háztartási felhasználók számára készült. A Pasto sous vide medencék és a Vortice cirkulátor elsősorban a profik messzemenő elvárásait szolgálják ki.
A tizedfokig precíz és akkurátus hőmérsékletszabályozás a séfek kedvencévé emeli a Grant készülékeit, így biztosítva számukra a folyamatos kompromisszum nélküli minőséget minden egyes alkalommal.
Grant Creative Cuisine termékei kivétel nélkül 2 év garanciával és magyarországi szerviz háttérrel rendelkeznek az Ön bizalma és nyugalma érdekében.

Műszaki adatok
 
Külső méretei:              333mm x172mm x 120mm
Minimális merülés: 90mm
Kijelző:                        Nagy méretű LED, 0.1°C fokonként állítható
Hőtartomány:               25°C - 99.9°C
Hőtartás:                      ±0.1°C
Kapacitás:                  50 liter
Feszültség:                   230V
Teljesítmény:                1300W
Súlya: 5 kg
Garancia: 2 év
 

Keresés