Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

HELIOSA 66 infrahősugárzó

Ár:
141.990 Ft (111.803 Ft + ÁFA)

KÜLTÉRI és BELTÉRI INFRA HŐSUGÁRZÓ,  2 kW

Gyártó:
Cikkszám: 66FMOB-AL
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

HELIOSA 66 infra hősugárzó

Elektromos infravörös melegítő nagy fűtőteljesítménnyel és alacsony fogyasztással. Fröccsenés- és nedvességálló. Nagy parabolikus reflektor az optimális hőtermelés érdekében. 

Az infravörös hősugárzók kellemes légkört teremtenek, a kialakításuk nem hivalkodó, hanem stílusos. Terasz fűtőberendezéseink tökéletesek a vendéglátásban, de a háztartási fogyasztók számára is kiválóak. 

Az infravörös lámpák nagyszerű tulajdonsága, hogy a levegő helyett pl az emberi testet melegítik, ez azt jelenti, hogy nincs hővezetési veszteség, a bekapcsolás után azonnal hatékony hő termelődik. További előny, hogy a villamos energia 92% -a hővé alakul. Fontos a környezetbarátság is, az infravörös fűtésnél azt jelenti, hogy nincsenek kipufogógázok; nem használ oxigént, nincs (közvetlen) CO2-kibocsátás és használat közben nincs szennyezés vagy zaj.

A Heliosa 66 az építészeti stúdiók tervezési igényeihez, valamint a nívos és legfontosabb környezetekhez készült. Színe kiemeli alakját és ideálissá teszi minden helyhez.

HELIOSA 66 infra hősugárzó jellmezők

SÚLY:  3.5 kg
SZÍN : Antracit szürke, Fehér
TELJESÍTMÉNY: 2000 W
ELEKTROMOS VÉDETTSÉG: IPX5
TARTOZÉKOK: 5 m elektromos vezeték, Felfogató fali konzolra vagy állványra történő felszereléshez, Rozsdamentes védőrács, Villásdugó
Szerelési magasság: 2,5 – 3,0 m
Szerelési szög: 45°
Méret : 51 x 16 x 22 cm
FŰTHETŐ TERÜLET :16-24 m2
IPX5 vízállóság
AMBER LIGHT - 80% -kal kevesebb fénykibocsátás, mint egy standard elemnél.
 
 
Kiegészítő Giraffa állvány 97,000 Ft
Súly:    18 kg    
Fehér
MÉRETEK   50 x 50 x 220 cm
 
 
A STAR PROGETTI 1997 óta piacvezető az infravörös melegítők és moduláris szélvédők tervezésében és gyártásában. Az infravörös technológia kutatásában és alkalmazásában szerzett több évtizedes tapasztalattal a STAR PROGETTI képes maximális hőhatékonyságot kínáló infravörös melegítők kifejlesztésére.

Youtube videók

Keresés