Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mobil légtisztító készülék ózon és ionizációs funkcióval

Ár:
11.990 Ft (9.441 Ft + ÁFA)

AIR2FRESH MiniGreen mobil légtisztító hűtőbe

2 mg/h ózonkibocsátás és ionizációs funkció

Cikkszám: OG-A2F-MG
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

AIR2FRESH MiniGreen Mobil légtisztító készülék ózon és ionizációs funkcióval

Kis méretű hordozható elemes ózóngenerátor, könnyen elhelyezhető pl a hűtőben vagy a lakás bármely pontján ahol fontos a friss szagmentes és tiszta levegő.

 Fertőtlenítsen, penész-mentesítsen, szagtalanítson az ózon erejével.

   

            Bacilus                             Legionella                            Pollenek

Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő anyag, ami akár 3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Ha kapcsolatba lép bármilyen mikroorganizmussal, mint például baktériumok, vírusok, penészgomba, szagot okozó elemekkel, vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azt. A mikroorganizmusok az ózonnal szemben nem tudnak immunitást felépíteni és elpusztulnak. Az olyan kellemetlen szagokat is semlegesíti és megszünteti, mint a cigarettafüst, ételszag, vegyszerszag vagy dohos szag.

Az AIR2FRESH MiniGreen mindössze 2 mg/h ózont bocsát ki, ezért a működésekor közelében lehetünk. Az emberi szervezetre ekkora mennyiség nem ártalmas.

Az ionizációs funkcióval a levegő minősége tovább javítható. A készülék a levegőből negatív ionokat állít elő, amelyek hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a levegőben keringő  finom por, pollenek, tehát az apró részecskék száma csökkenjen. Biztosan érezte már ezt Ön is egy vízesés közelében ahol a levegő magas negatív ionkoncentrációja miatt érezzük magunkat jobban. 

Most már bármikor otthonába varázsolhatja ezt a frissítő tiszta érzetet az ózon segítségével.

 

A légtisztító nagyszerű háztartási hulladékok, kisállatok, dohányzás vagy lábbelik okozta kellemetlen szagok semlegesítésére, valamint hűtőszekrényekbe az ételek frissen tartására. Környezetbarát, gyorsan, csendben és vegyszermentesen végzi a dolgát. Roppant egyszerű a kezelése és az elemes működési lehetőségnek, kompakt méretének köszönhetően könnyen áthelyezhető bármikor bárhová. Segítheti a levegőben terjengő kemikáliák, szagok, füst, por, baktériumok, penész és egyéb egészségre ártalmas anyagok közömbösítését is. A fokozat beállításnak köszönhetően választható folyamatos, illetve ciklikus működés, hogy még kényelmesebb és még eredményesebb legyen a kívánt hatás. 

Ózonkibocsátás    2 mg/h (0.05 PPM)
Tápellátás    230V vagy 4 db AA elem (1,5V), az elemek nem részei a csomagnak
Hálózati adapter segítségével hálózatról is működtethető
Teljesítmény    < 0.2 W
Méret: 120 x 70 x 50 mm
Súly: 124 g
Garancia    1 év
 
 
Az ózon (O3) három oxigénatomból álló instabil molekula, amelyet Christian Friedrich Schönbein fedezett fel 1840-ben. Neve a görög „ozein”=„rossz szagot árasztó” szóból származik.  (wikipedia)

Keresés