Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Precíziós Indukciós főzőlap profiknak - Control ° Freak ™

Ár:
649.990 Ft (511.803 Ft + ÁFA)

Professzionális indukciós főzőlap a Polyscience®-től

Gyártó:
Cikkszám: SVT-05010EU
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Control ° Freak™ indukciós főzőlap

A Control ° Freak ™ az első olyan indukciós főzőlap, amellyel valóban precízen és pontosan a megadott hőmérsékleten lehet főzni. Pontosan mér és precízen tartja a beállított hőmérsékletet 30-250 °C között.

A Probe Control ™ táv-hőmérő az edényben lévő víz vagy zsír alapú folyadékok hőmérsékletét méri és kontrolálja a főzőlap teljesítmény leadását a precíz hőmérsékleten tartás érdekében.

Az ‘Intensity’ funkció elképesztő gyors felmelegítést biztosít a kívánt hőmérséklet eléréshez.
A ‘Create’ funkció a gyakran használt egyedi hőmérséklet profilokat tárolja az egyszerű, egygombos visszahívás érdekében.

Működésük: a nagyfrekvenciás elektromágnes mágneses teret hoz létre a főzőlap és az edény között. Ezután ez behatol az edényben lévő vasba, lényegében hőenergiát teremtve bennük. Az előnyök nyilvánvalóak használójuk számára. Amellett, hogy erősen energiatakarékos és nagyon gyors, az indukciós főzők beállíthatók a megadott tartományon belüli pontos hőfok megtartására.

A legtöbb szakács egyszerűen nincs hozzászokva vagy nem is ismeri precíziós készülékek előnyeit. Olyan tűzhelyeken főznek amelyek ‘elnagyolt’ (alacsony, közepes, magas) állíthatóságúak és paramétereik, teljesítményük konyhától konyháig, tűzhelyről tűzhelyre változnak. A PolyScience által tervezett Control ° Freak ™ indukciós főzőlap kétféle módon javítja az indukciós típusú főzés alkalmazhatóságát: olyan szenzorokkalal rendelkezik, amely nemcsak a felületi hőmérsékletet hanem az edényben lévő folyadékok hőjét is méri. Továbbá lehetővé teszi, hogy a szakácsok beállítsák az ideális hőmérséklet elérésének sebességét, azaz nem csak ‘felsprintel’ nulláról, hanem precízen szabályozható a folyamat - ez olyan hiperérzékeny alapanyagoknál jön jól, mint például a tojás.
Ha még mindig kételyei vannak az olvasottak után, akkor vegye figyelembe, hogy a Control Freak a lehető legszélesebb hőmérsékleti tartományt kínálja az indukciós főzőlapok piacán. A felhasználók beállíthatják és fenntarthatják a pontos hőmérsékletet 30–250 ° C között.

Control ° Freak™ indukciós főzőlap Műszaki leírás

●    Precíziós hőmérséklet kontroll 0,1ºC fokon belül.
●    Teljesítmény: 100-1800 Watt
●    Hőmérséklet tartomány: 30ºC- 250ºC
●    Dual NTC Szonda 0ºC - 300ºC
●    397 főzési hőmérséklet 30°C-250°C között
●    72 órás időzítő “Ismétlés, Folytatás, Melegen tartás és Stop” funkciókkal 
●    Szabályozható folyadék-keringetés állítható nyomás-pumpával 
●    Hőerő szabályzó
●    Kettős ventilátor hűtés
●    Tartós rozsdamentes acél ház
●    Hőálló kerámia üveg
●    Tritan™ Polymer LCD kijelző
●    Színes TFT képernyő
●    USB port a szoftver-frissítésekhez
●    Kontrol gombok mosogatógépben moshatóak 
●    Levehető tápvezeték 
●    Méretek:- 110(ma) x 350(sz) x 470(mé)mm

 1 Év Garancia

"The Control Freak is one of the most aptly named devices we have used. While other induction burners can be powerful, this one combines power (fast heat delivery) with precision (set to a specific temperature), which is something we haven’t experienced with other induction burners.”

Francisco Migoya
Head Chef Modernist Cuisine

“The innovators at Breville® and PolyScience® have raised the bar for induction cooking with The Control Freak™.  We have been using it daily in the commis kitchen at The French Laundry and it has performed flawlessly; better than any induction cooking system we have used to date.  Smart features such as the easily navigable digital display, the precision of its dials, the ability to program recipe settings and maintain temperatures accurately for any length of time, make The Control Freak™ the new gold standard for induction cooking.”

Thomas Keller

 

Youtube videók

Termék címkék: indukciós lap

Keresés