Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
32.190 Ft
29.990 Ft (23.614 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Kerámia kés KYOCERA - Fuji sorozat 17cm

32.190 Ft
29.990 Ft (23.614 Ft + ÁFA)
Menny.:db

 Kerámia séf kés, 17 cm penge

Gyártó:
Cikkszám: FJ170WH

Leírás és Paraméterek

Kerámia kés KYOCERA - Fuji sorozat 17 cm pengével

A szentséges Fuji iránt érzett tisztelet inspirálta a Kyocera Fuji sorozatának fejlesztését. A formatervezés a hagyományos és a modern harmonikus elemek keveréke, mely a főzés örömére szolgál. A kézzel készített nyolcszög alakú, pakkawood nyél elegánsan kiegyensúlyozott, a szabadalmaztatott cirkónium-penge rendkívül éles és akár 10-szer hosszabb ideig marad éles, mint az acél kés. Nem rozsdásodik, rendkívül könnyű és könnyen tisztítható.

A Fuji kerámia kések egytől-egyig cirkónium-oxidból készülnek. A gyártási technológia leutánozza a természetet, létrehozva ugyanazokat a folyamatokat, amik a gyémánt kialakulását is lehetővé teszik. 
Az anyag 1.500 C°-on hevítve, 300 tonna/m2 nyomással jön létre, így a pengék rendkívül élesek, ellenállóak, élüket 10x hosszabb ideig megtartják szemben más professzionális pengékkel, beleértve a magas széntartalmú acélokat is. A Fuji kések nyele Pakkafából készült. Vegyileg közömbösek, felszínük ellenáll a baktériumoknak és nem lép reakcióba savakkal, olajokkal, sókkal.

Kerámia kés KYOCERA - Fuji sorozat 17 cm pengével jellemzők

Gyártó: Kyocera FineCeramics
Származás: Japán
Penge méret: 17 cm
Penge színe: fehér
Nyél: Pakkafa 
Csomagolás: dobozban
Stílus: Japán stílus
 

Miért a Kyocera kerámia kései?

Mint a gyémántok és a zafírok, a kerámia elemei a természetben több ezer éves kristályosodás, szélsőséges hőmérsékletek és több tonna extrém nyomás révén alakulnak ki . Az eredmény egy tiszta, sűrű, makacsul ellenálló anyag, amely 50%-kal keményebb, mint az acél, keménysége közel áll a gyémánthoz, amint azt az MOH keménységi skálája mutatja. A Kyocera által gyártott hosszú élettartamú és korróziómentes kerámia 'alkatrészeket' gyakran használják műholdakban, versenyautó fékbetétekben csontpótlási eljárásokban és sok más alkalmazásban, amelyek rendkívüli kopásállóságot igényelnek. Azokhoz az alkatrészekhez, amelyek gyakorlatilag szétesnének, ha fémből készülnének, a kerámia a megfelelő anyag.

    

A Kyocera széleskörű tapasztalata és képessége a fejlett kerámia technológiákban lehetővé tették, hogy kiváló minőségű és teljesítményű konyhai eszközöket és evőeszközöket fejlesszenek ki. Japánban gyártják a Kyocera szabadalmaztatott pengetechnikáját számos kulcsfontosságú iparágban és jelenleg a kerámia kések és konyhai eszközök vezető márkájának tekintik.