Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
104.990 Ft (82.669 Ft + ÁFA)

Kitchenaid 3-részes adapter szett

104.990 Ft (82.669 Ft + ÁFA)
Ételdaráló adapter +
Friss zöldség- és gyümölcsszeletelő és daráló +
Gyümölcs és zöldségpasszírozó
Gyártó:
Cikkszám: 5KSM2FPPC

Leírás és Paraméterek

Kitchenaid 3-részes kiegészítő szett (5KSMVSA+5KSMFGA+5KSMFVSP)

Ételdaráló KSMFGA adapter +  Friss zöldség- és gyümölcsszeletelő és daráló 5KSMVSA + Gyümölcs és zöldségpasszírozó 5FVSP

Ételdaráló KSMFGA
Szeletelés, darálás vagy szétmorzsolás. A hús mellett zöldségek, száraz kenyér, friss gyümölcs és sajt. E tartozékkal számtalan ételt tud készíteni!

Hús, hal, zöldségek, száraz kenyér, magvak kemény húsú gyümölcsök és sajt darálásához és szétmorzsolásához. A legjobb eredmény érdekében a hús legyen nagyon hideg, vagy akár részlegesen fagyott. 2 oldalú, 4 pengés önélező rozsdamentes acél késsel, durva és finom lyukú rozsdamentes acél daráló betéttel, valamint benyomó/kulcs tartozékkal együtt. Külön megvásárolható nagy kapacitású ételtálca (5FT).

Friss zöldség- és gyümölcsszeletelő és daráló 5KSMVSA
Gyökérzöldségek és nyers zöldségek, burgonya, hagyma, sajt különböző gyümölcsök, magvak és díszítéshez szánt csokoládé szeleteléséhez és reszeléséhez. Közepes és durva reszelő dobbal és szeletelő dobbal szállítva. A dobok anyaga rozsdamentes acél.

Gyümölcs és zöldségpasszírozó 5FVSP
Kötelező az 5FGA (ételdaráló) eszközzel együtt használni! Az ételdarálóra felszerelhető szűrőtölcsér, szűrőtálca és fröccsenésvédő használatával puha gyümölcsök és főtt zöldségek feldolgozása/pürésítése végezhető dzsemek, pürék, almaszósz, szószok és bébiétel készítéséhez. Pürésíti az ételt, és minden magot, szárat vagy héjat eltávolít. A garatba való behelyezés előtt tehát nincs szükség hámozásra vagy magozásra.


Garancia: 2 év