Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

KitchenAid Artisan 1,4L Turmixgép Mandulakrém 5KSB4026EAC

Ár:
124.990 Ft (98.417 Ft + ÁFA)

Innovatív professzionális turmix ÚJ!

Gyártó:
Cikkszám: 5KSB4026EAC
Szín
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Kitchenaid Artisan 1,4L Turmixgép 

Csúcsteljesítményű 1,5 lóerős, intelligens sebességvezérelt motorral, egyedi  szimmetrikus keverőkéssel és bordázott kancsóval.
 
Adaptív motor és Intelli-Speed motorvezérlés: Érzékeli a kancsó tartalmát és optimális sebességet tart fenn az összes hozzávaló hatékony turmixolásához

Egyedi aszimmetrikus, éles, rozsdamentes acél keverőkés pontosan beállított szöggel: A turmixolás 4 különböző szögben történik, amely a hozzávalókat a kancsó közepébe tereli, és így hatékonyan turmixolja el még a legkeményebb hozzávalókat is.

1,4 literes bordázott kancsó: Az erős turmixoló örvény létrehozása érdekében a hozzávalókat visszairányítja a keverőkésekhez, így még könnyebben turmixolja a kemény hozzávalókat.

Egyszerű vezérlés egyetlen szabályozó gombbal:
5 fordulatszám-választó gomb
Pulzálás funkció
3 előre beállított receptprogram  (jégzúzás, jeges italok, smoothie-k)
és öntisztító ciklusok

A szabályozható sebességfokozatok a legfinomabb ételköltemények elkészítéséhez alkalmasak, a kívánt íz és textúra elérése pillanatok műve.

Három előre beállított receptprogram: jégzúzás – jeges ital – smoothie
 Jégzúzás: A gép 30 másodpercig 600–1000 ford./perc fordulatszámon pulzál, ezzel elősegíti a jég megfelelő pozicionálását, majd ismét magas fordulatszámon felaprítja azt.

Jeges italok: fokozatosan maximális teljesítményre gyorsulva turmixolja össze a kemény hozzávalókat. A turmixgép tökéletesen zúzza össze a jeget, amihez 10 másodpercig 6000 ford./perc, 5 másodpercig 4000 ford./perc, újabb 10 másodpercig 12 000 ford./perc, végül 5 másodpercig 16 000 ford./perc fordulatszámon működik, így az eredmény finom állagú zúzott jég.

Smoothie beállítás: Az optimális turmixolási időnek és sebességnek köszönhetően nem kell többé találgatni a turmixolás idejét, és igazán finom smoothie-k készíthetők. A turmixgép 45 másodpercig automatikusan magas, 14 000 ford./perc fordulatszámon működve felaprítja a hozzávalókat, és így sima, egyenletes állagú eredmény érhető el

Tartozékok: 

Aszimmetrikus rozsdamentes acél keverőkés 
A teljesítmény és a turmixolás optimalizálásához élezve és pontosan beállított szöggel. A 3 mm vastag edzett rozsdamentes acél keverőkés turmixolásnál 4 különböző szöget tesz lehetővé.
Mosogatógépben mosható

1,4 literes üvegkancsó szintjelölésekkel 5KSB2048JGA
Négyszögletes szimpla falú kancsó belső bordázattal, amely növeli a kancsó belsejében kialakuló turbulenciát. A belső kialakítás a hozzávalókat az örvénybe tereli, a döntött felső könnyű kiöntést biztosít.
Mosogatógépben mosható

Szorosan záródó fedél, beöntőnyillással és mérőkupakkal (60 ml)
A szilikon fedél stabilan illeszkedik a kancsóra, így használat közben elkerülhető a kifröccsenés. Könnyen levehető és tisztítható. BPA-mentes kupak a hozzávalók kimérésére és hozzáadására.
Mosogatógépben mosható

Turmix Technikai Paraméterek: 

Watt-teljesítmény: 1200 W
Teljesítménybesorolás: 1,5 LE csúcsteljesítményű motor*
Feszültség: 220–240 V
Frekvencia: 50/60 Hz
Motor fordulatszáma: 600–16000
Sebességfokozatok: 5 szabályozható sebességfokozat, Pulzálás, 3 előre beprogramozott és tisztító ciklus
Kancsó űrtartalma: 1,4 l
Kancsó stílusa : négyszög alakú, szimpla falú kancsó
Ház anyaga: fémöntvény
Kapcsolók anyaga: fém
Termék méretei: Ma × Sz × Mé: 40,1 × 19,28 × 22,91 cm
Nettó tömeg: 6,62 kg
Vezeték hossza: 91 cm (a vezeték a készülék alatt van felcsévélve)

5 év hivatalos gyártói garancia

 

Keresés