Húsérlelés szalámi érlelés sonkaérlelés - dry aging
Az érlelő - DRY AGER - hűtők, alkalmasak marhahús, sertéshús hal stb. szárazon érlelésére, továbbá szalámit és sonkát, vagy sajtot is érlelhetünk már akár otthon modern, digitálisan kontrollált professzionális hűtőszekrényekben.
A marhahúst érlelni kell! A steak imádók és rajongók már régóta tudják, hogy a legfinomabb szték csakis a (szárazon) érlelt marhahúsból az igazi. Az általánosan elfogadott 21 nap érlelési ciklus alatt a hús kívül kérget kap, megpuhul és olyan összetett aromák jelennek meg benne amik csak ezen folyamat által keletkezhetnek. A 'mmmmm...ez...." ízélmény garantált!
A sonka, a szalámi, a sajt érlelésére is alkalmas ultramodern érlelő szekrények éttermeknek, szállodáknak, de akár nagyobb privát konyhába vagy borospincébe is mutatós és hasznos.
MEATICO LoStagionatore Sajtérlelő szekrény dupla
Digitális EVERTOUCH kijelzős látvány sajtérlelő dupla üvegajtóval
MEATICO 150 - Professzionális húsérlelő hűtőszekrény
125 Literes , ~ 35 kg hús kapacitással, fekete
0-10°C és 40-90% relatív páratartalom között
ELŐRENDELÉS! Szállítás: 2022 Szept-Okt
MEATICO - Professzionális húsérlelő hűtőszekrény - fekete
PANORAMA kivitel - 2 oldalon üvegezett