Sous vide (szuvid) kádak, sousvide rudak
A sous vide (ejtsd: szuvid) egy régóta (1970) ismert és bevált gasztronómiai főzési eljárás. Igaz sokáig a gourmet és fine dining éttermek kiváltsága volt, nem véletlenül maradt rejtve az úri közönség előtt.
Levákuumozott hőálló tasakokban, alacsony hőmérsékleten, hosszabb ideig (akár 48-60 óráig) a hagyományos főzéshez képest lényegesen alacsonyabb hőfokon hőkezeljük az ételt. A szuvidálás során így az étel természetes ízei megmaradnak, nem vesznek el az edényben vagy párolognak el.
SAGE sous vide és lassúfőző 6 Literes
the Fast Slow GO™
Programozható szuvidáló és lassú főző
Sous Vide rúd LaVide LX.20
Új! Nagy pontosságú (+/- 0,1 °C)
tökéletes sous vide készülék háztartási használatra
Vesta Imersa ELITE Sous Vide merülő WiFivel
Digitális érintőképernyős sous vide rúd
Sous Vide Supreme Demi 8 L Futura vákuumgéppel és fóliákkal
Csomag tartalma:
Sous Vide Supreme Demi 8 L
Magic Vac Futura Vákuumozó
2 tekercs Magic Vac® 20 x 600 cm légbordás vákuumfólia
Sous vide szett kezdőknek
SAGE Elektromos kukta BPR700BSS
the Fast Slow Pro™
Multifunkciós főzőedény 6 Literes kivehető belsővel
VAC STAR Cuisson Sous Vide kád 9 L
Éttermi nagykonyhai sous vide kád
Espressions Duo Sous Vide & Lassú főző 5,5 Liter
Sous Vide Supreme Demi 8 L digitális szuvid medence
8 literes szuvid medence
otthoni, háztartási használatra