Sous vide (szuvid) kádak, sousvide rudak - LAICA minőségi konyhai eszközök. víztisztítók, vákuumgépek, vákuumzacskók, sous vide készülékek

A sous vide (ejtsd: szuvid) egy régóta (1970) ismert és bevált gasztronómiai főzési eljárás. Igaz sokáig a gourmet és fine dining éttermek kiváltsága volt, nem véletlenül maradt rejtve az úri közönség előtt.

Levákuumozott hőálló tasakokban, alacsony hőmérsékleten, hosszabb ideig (akár 48-60 óráig) a hagyományos főzéshez képest lényegesen alacsonyabb hőfokon hőkezeljük az ételt. A szuvidálás során így az étel természetes ízei megmaradnak, nem vesznek el az edényben vagy párolognak el.

A LAICA márkát a Moretto család keltette életre 1974-ben  az olasz Vicenzában. Személyes egészségre és wellnessre gyárt kis háztartási készülékeket, valamint víztisztító készülékekr gyártására specializálódott vállalat.  Sikere azon alapul, hogy elkötelezett a magas minőség, a biztonság és a termék dizájn mellett, azzal a végső céllal, hogy javítsa vásárlói életét, jólétét.

A LAICA termékeket az alapanyagok és a gyártási folyamat magas minősége, valamint a részletekre és a kreatív designra és formákra törekvés és a legjobb olasz gyártási hagyományok jellemzik.

Made in Italy and Italian design