Leírás és Paraméterek
Kyocera Kerámia késes Kávé Daráló
Ezzel a profi kerámia késes kézi darálóval nemcsak az egész kávészemeket, de mákot, diót, zabpelyhet, szezámmagot, lenmagot, hajdinát és más hasonló magvakat is darálhatunk. Az akril tartály újrafelhasználható és mosogatógépben mosható. Kompakt, helytakarékos méret irodába, kempingezéskor vagy kis konyhákba. Az őrlést végző mechanika Kyocera kerámiából készült, ezáltal kemény, és tartós élességet biztosít.
Mert a legfinomabb kávét csakis a frissen őrölt kávéőrleményből kaphatjuk.
Miért a Kyocera kerámia?
Mint a gyémántok és a zafírok, a kerámia elemei a természetben több ezer éves kristályosodás, szélsőséges hőmérsékletek és több tonna extrém nyomás révén alakulnak ki . Az eredmény egy tiszta, sűrű, makacsul ellenálló anyag, amely 50%-kal keményebb, mint az acél, keménysége közel áll a gyémánthoz, amint azt az MOH keménységi skálája mutatja. A Kyocera által gyártott hosszú élettartamú és korróziómentes kerámia 'alkatrészeket' gyakran használják műholdakban, versenyautó fékbetétekben csontpótlási eljárásokban és sok más alkalmazásban, amelyek rendkívüli kopásállóságot igényelnek. Azokhoz az alkatrészekhez, amelyek gyakorlatilag szétesnének, ha fémből készülnének, a kerámia a megfelelő anyag.
A Kyocera széleskörű tapasztalata és képessége a fejlett kerámia technológiákban lehetővé tették, hogy kiváló minőségű és teljesítményű konyhai eszközöket és evőeszközöket fejlesszenek ki. Japánban gyártják a Kyocera szabadalmaztatott pengetechnikáját számos kulcsfontosságú iparágban és jelenleg a kerámia kések és konyhai eszközök vezető márkájának tekintik.