Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kyocera kerámia Sashimi kés, Kyotop prémium sorozat KFC KT-200-HIP

Ár:
149.990 Ft (118.102 Ft + ÁFA)

Kerámia Sashimi kés, Kyotop prémium sorozat  

Gyártó:
Cikkszám: KT200HIP
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Kyocera sushi sashimi kés, 18 cm

A Kyocera kerámia kések egytől-egyig cirkónium-oxidból készülnek. A gyártási technológia leutánozza a természetet, létrehozva ugyanazokat a folyamatokat, amik a gyémánt kialakulását is lehetővé teszik. 
Az anyag 1.500 C°-on hevítve, 300 tonna/m2 nyomással jön létre, így a pengék rendkívül élesek, ellenállóak, élüket 10x hosszabb ideig megtartják szemben más professzionális pengékkel, beleértve a magas széntartalmú acélokat is. A Fuji kések nyele Pakkafából készült. Vegyileg közömbösek, felszínük ellenáll a baktériumoknak és nem lép reakcióba savakkal, olajokkal, sókkal. 


Gyártó: Kyocera FineCeramics
Származás: Japán
Penge méret: 18 cm
Penge színe: fekete
Nyél: pakkafa
Csomagolás: Izléses dobozban


Kosárba

Miért a Kyocera kerámia kései?

Mint a gyémántok és a zafírok, a kerámia elemei a természetben több ezer éves kristályosodás, szélsőséges hőmérsékletek és több tonna extrém nyomás révén alakulnak ki . Az eredmény egy tiszta, sűrű, makacsul ellenálló anyag, amely 50%-kal keményebb, mint az acél, keménysége közel áll a gyémánthoz, amint azt az MOH keménységi skálája mutatja. A Kyocera által gyártott hosszú élettartamú és korróziómentes kerámia 'alkatrészeket' gyakran használják műholdakban, versenyautó fékbetétekben csontpótlási eljárásokban és sok más alkalmazásban, amelyek rendkívüli kopásállóságot igényelnek. Azokhoz az alkatrészekhez, amelyek gyakorlatilag szétesnének, ha fémből készülnének, a kerámia a megfelelő anyag.

   

A Kyocera széleskörű tapasztalata és képessége a fejlett kerámia technológiákban lehetővé tették, hogy kiváló minőségű és teljesítményű konyhai eszközöket és evőeszközöket fejlesszenek ki. Japánban gyártják a Kyocera szabadalmaztatott pengetechnikáját számos kulcsfontosságú iparágban és jelenleg a kerámia kések és konyhai eszközök vezető márkájának tekintik.

 

Keresés