Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kyocera kerámia chef kés, 18 cm KFC JPN-180BK

Ár:
62.390 Ft
59.990 Ft (47.236 Ft + ÁFA)

Profi Séf kés, fekete penge 18 cm

Gyártó:
Cikkszám: JPN180BK
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Kyocera kerámia séf kés, 18 cm

A Kyocera Japan kés sorozatot az japán hagyományok ihlették, amely tükrözi az ősi japán kultúrát és örökséget. A sorozat egyedi tulajdonsága a prémium sötét Pakkawood nyél a  rozsdamentes acél elemekkel és kiváló minőségű fekete kerámia pengével, mely együtt a Kyocera újfajta főzési élményét nyújtja.

A Kyocera kerámia kések egytől-egyig cirkónium-oxidból készülnek. A gyártási technológia leutánozza a természetet, létrehozva ugyanazokat a folyamatokat, amik a gyémánt kialakulását is lehetővé teszik. 
Az anyag 1.500 C°-on hevítve, 300 tonna/m2 nyomással jön létre, így a pengék rendkívül élesek, ellenállóak, élüket 10x hosszabb ideig megtartják szemben más professzionális pengékkel, beleértve a magas széntartalmú acélokat is. A Fuji kések nyele Pakkafából készült. Vegyileg közömbösek, felszínük ellenáll a baktériumoknak és nem lép reakcióba savakkal, olajokkal, sókkal. 


Gyártó: Kyocera FineCeramics
Származás: Japán
Penge méret: 18 cm
Penge színe: fekete
Nyél: pakkafa
Csomagolás: Izléses dobozban
Red Dot díjas termék!

Miért a Kyocera kerámia kései?

Mint a gyémántok és a zafírok, a kerámia elemei a természetben több ezer éves kristályosodás, szélsőséges hőmérsékletek és több tonna extrém nyomás révén alakulnak ki . Az eredmény egy tiszta, sűrű, makacsul ellenálló anyag, amely 50%-kal keményebb, mint az acél, keménysége közel áll a gyémánthoz, amint azt az MOH keménységi skálája mutatja. A Kyocera által gyártott hosszú élettartamú és korróziómentes kerámia 'alkatrészeket' gyakran használják műholdakban, versenyautó fékbetétekben csontpótlási eljárásokban és sok más alkalmazásban, amelyek rendkívüli kopásállóságot igényelnek. Azokhoz az alkatrészekhez, amelyek gyakorlatilag szétesnének, ha fémből készülnének, a kerámia a megfelelő anyag.

  

A Kyocera széleskörű tapasztalata és képessége a fejlett kerámia technológiákban lehetővé tették, hogy kiváló minőségű és teljesítményű konyhai eszközöket és evőeszközöket fejlesszenek ki. Japánban gyártják a Kyocera szabadalmaztatott pengetechnikáját számos kulcsfontosságú iparágban és jelenleg a kerámia kések és konyhai eszközök vezető márkájának tekintik.

Kosárba

Keresés