Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

LAICA sous-vide cirkulátor 1200 W

Ár:
54.990 Ft (43.299 Ft + ÁFA)

LAICA  2. generációs  sous vide rúd

Gyártó:
Cikkszám: SVC107
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

LAICA sous-vide cirkulátor 1200 W

A Sous vide főzés ma már nagyon gyakori a háztartásokban, sokáig a legjobb éttermek kiváltsága volt. A lényege, hogy a vákuumcsomagolt alapanyagokat ( pl, kacsamell, marhahús, zöldségek, gyakorlatilag bármi) egy relatíve alacsony vízfürdőbe helyezzük, és precízen szabályozott alacsony hőmérsékleten hőkezeljük, főzzük.
Az eredmény tökéletes állag és gazdag, eredeti ízek. 
 
Praktika:  Főzzön meg egyszerre több adagot majd tárolja vákuum alatt  biztonságosan.

LAICA sous-vide cirkulátor

Modern dizájn, digitális beállítás, pontos hőtartás. A modern konyha praktikus eszköze. Egyszerűen használható főző eszköz az egészségesebb és gazdagabb ízvilágú főzéshez.

Akár 15 liter víz cirkulációs kapacitással.

25 -95 0C között állítható víz hőfok, max 99 órára állítható időzítő.

Digitális kijelző az egyszerűbb beállíthatóságért és a paraméterek követhetőségéért. 

Főzési időkhöz és hőmérsékletek:


HALAK

SÚLY

FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

FŐZÉSI IDŐ
Halfilé (Umbrahal) ca. 400 g 65°C 12 perc
Kagyló- és rákfélék 500 g 85°C 8 perc
Rák 100 g 65°C 5 perc
Aprított tintahal kicsi 400/500 g 62°C 11 perc
Aprított tintahal közepes / nagy 600/800 g 62°C 15 perc
Tintahal kicsi 600/800 g 65°C 18 perc
Tintahal közepes / nagy 600/800 g 65°C 25 perc
Lazac 450 g 46°C 45 perc
Tőkehal szív 200 g 65°C 12 perc
Tengeri sügér 200 g 65°C 15 perc

HÚSOK

SÚLY

FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

FŐZÉSI IDŐ
Nyúlfilé 100 g 62°C 20 perc
Csontnélküli csirkemell 250 g 65°C 1 óra
Csontnélküli marhahús 1000 g 58°C 8 óra
Csontnélküli marhahús tőkehús 1000 g 58°C 8 óra
Csirkehús szelethús 150 g 62°C 1 óra 20 perc
Marhahús szelet 200 g 54,5°C 1 óra 45 perc
Hamburgerhús 150 g 60°C 1 óra
Pulykamell 450 g 63°C 2 óra 30 perc

ZÖLDSÉGEK

SÚLY

FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

FŐZÉSI IDŐ
Zöldségek 100 g 80°C 15 perc

GYÜMÖLCSÖK

SÚLY

FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

FŐZÉSI IDŐ
Gyümölcsök 100 g 80°C 4/10 perc

Made in Italy and Italian design

LAICA sous-vide cirkulátor 1200 W Műszaki jellemzők:

• Feszültség: AC 220-240V 50/60Hz
• Teljesítmény: 1200W
• Programozható hőmérséklet: 25 °C és 95 °C között
• Keringtetési kapacitás: 6-15 liter
• IPX7 vízállóság
• Időzítő: max. 99 óra, 59 perc
• Mértékegység: °C
• LED kijelzés
• Érintőgombok
• Környezeti tárolási hőmérséklet: +5 °C +45 °C; relatív páratartalom ≤RH 95%
 
Méret : 40,4 x 13,5 x 9,2 cm
Súly: 1,37 kg

A doboz  tartalma: 1 db cirkulátor, 5 db 25 x 30 cm-es sous vide főzőtasak, használati utasítás.

Kosárba

 

A LAICA márkát a Moretto család keltette életre 1974-ben  az olasz Vicenzában. Személyes egészségre és wellnessre gyárt kis háztartási készülékeket, valamint víztisztító készülékek gyártására specializálódott vállalat.  Sikere azon alapul, hogy elkötelezett a magas minőség, a biztonság és a termék dizájn mellett, azzal a végső céllal, hogy javítsa vásárlói életét, jólétét.

A LAICA termékeket az alapanyagok és a gyártási folyamat magas minősége, valamint a részletekre és a kreatív designra és formákra törekvés és a legjobb olasz gyártási hagyományok jellemzik.

Youtube videók

Keresés