Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Looft Lighter X - grill- és kandalló gyújtó

Ár:
94.990 Ft (74.795 Ft + ÁFA)
Hordozható elektromos tűzgyújtó
Gyártó:
Cikkszám: LOOFTLX
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Looft Lighter X - grill- és kandalló gyújtó

Élvezze végre a kezdő mozdulatokat is erőfeszítés nélkül. 60 másodperc alatt készítse a faszenet, parazsat. Használja az udvaron, vagy bárhol kültéren vagy akár beltérben. 

" A TŰZ A LEGJOBB ÉTELÍZESÍTŐ ! " 

GYORS - De komolyan gyors. A Looft X begyújtáskor eléri a 650°C hőmérsékletet és 60 másodperc alatt már izzik is a faszén.

SOKOLDALÚ - Faszenes grillhez, pizzasütőhöz, kandallóhoz vagy briketthez. A Looft Lighter X pillanatok alatt csinál tökéletes parazsat.

BIZTONSÁGOS - Nincs gáz, nincs láng és nincs öngyújtó folyadék, a tüzet csak túlhevített levegővel szabályozza. A biztonsági burkolat pedig használat után másodperceken belül lehűl.

TISZTA - A Looft Lighter X használata közben nincs CO2 vagy mérgező vegyszer kibocsátás. A begyújtó folyadék vagy benzin már csak távoli bűzös emlék.

 

A LOOFT LIGHTER TECHNOLÓGIA 

A hatékony begyújtás maximalizálása és az energiafelhasználás minimalizálása.

Bekapcsolás (Power)  - A bekapcsológomb 2 másodpercig történő lenyomásával aktiválja a Looftlighter X-et. A készülék most aktiválva van és használatra kész.  Biztonsági okokból 10 másodpercig aktiválva marad, majd automatikusan kikapcsol, ha nem kezdődik meg a használata.

Égetés - A 'Burn' gombbal indul az automatikus gyújtási program, célja a gyújtás optimalizálása és az akkumulátor energiatakarékosságának biztosítása az égés két legfontosabb elemének - a hőnek és az oxigénnek - az egyensúlyával.

Boost gomb - Miután begyulladt a fa, a tűz szításához kulcsfontosságú elem az oxigén. A Boost gomb a ventilátort teljes fordulatszámra állítja, leállítja a fűtőelemet és erőteljes légáramlást biztosít a tűz belobbantásához, miközben megőrzi az akkumulátor töltöttségét.

(Bármikor válthat a Burn- és a Boost gombok között)

     

        Tűzrakó               Kandalló                Kamado               Grillsütő              Smoker             Pizzakemence

 

Looft Lighter X - grill- és kandalló gyújtó jellemzők:

1 feltöltéssel többszöri begyújtás - akár 10 alkalommal
Automatikus begyújtóprogram
Max. hőmérséklet: 650°C

Teljesítmény
36V Li-ion akkumulátor
2000 mAh
72 Wh
2 óra töltési idő

Töltő 130 cm vezetékkel rendelkezik

Méretek
Hossz:  43 cm
Szélesség: 10 cm
Magasság: 10 cm

Súly
1,3 kg (akkumulátorral együtt)

Csomag tartalma:

• Looft Lighter X
• 36V Li-Ion akkumulátor
• Töltőállomás
• Looft brossúra and használati utasítás

Súly: 3 kg

Garancia :1 év

Kosárba

A Looft-ot 2004-ben alapította Richard Looft egyetlen küldetéssel:  megépíteni a tökéletes tűzgyújtót, amelyre minden körülmények között számíthatunk. Legyen biztonságos, hatékony és tiszta - mely feledteti a gyújtó folyadékok használatakor keletkező  kellemetlen szaggal járó maceráját. Ma a Looft továbbra is a tökéletes eszközöket kínálja ahhoz ami az emberek számára mindig is elengedhetetlen volt és ami ma is létfontosságú - a tűz köré gyűlni, sütni-főzni, enni, pihenni.

Youtube videók

Keresés