Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
24.990 Ft (19.677 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Looftlighter - grill és kandalló gyújtó

24.990 Ft (19.677 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Elektromos tűzgyújtó, faszéngyútó

Gyártó:
Cikkszám: GXLO17350026370015

Leírás és Paraméterek

Looftlighter - grill és kandalló gyújtó

Élvezze végre a kezdő mozdulatokat is erőfeszítés nélkül. 60 másodperc alatt készítse a faszenet, parazsat. Használja az udvaron, vagy bárhol kültéren vagy akár beltérben. 

" A TŰZ A LEGJOBB ÉTELÍZESÍTŐ ! " 

GYORS - De komolyan gyors. A Looftlighter begyújtáskor eléri a 650°C hőmérsékletet és 60 másodperc alatt már izzik is a faszén.

SOKOLDALÚ - Faszenes grillhez, pizzasütőhöz, kandallóhoz vagy briketthez. A Looftlighter pillanatok alatt csinál tökéletes parazsat.

BIZTONSÁGOS - Nincs gáz, nincs láng és nincs öngyújtó folyadék, a tüzet csak túlhevített levegővel szabályozza. A biztonsági burkolat pedig használat után másodperceken belül lehűl.

TISZTA - A Looftlighter használata közben nincs CO2 vagy mérgező vegyszer kibocsátás. A begyújtó folyadék vagy benzin már csak távoli bűzös emlék.

        Tűzrakó               Kandalló                Kamado               Grillsütő              Smoker             Pizzakemence

 

Looftlighter - grill és kandalló gyújtó jellemzők

Teljesítmény: 1800W /230V / 50Hz
Vezeték hossza: 3 m
Max. hőmérséklet: 650°C
Extra: Integrált sörnyitó
 
Méretek
Hossz: 45 cm
Szélesség: 6,6 cm
Magasság:  6,6 cm
Súly : 1 kg
 
Csomag tartalma:
Looft Lighter I
Looft brossúra és használati utasítás
Garancia: 1 év

A Looft-ot 2004-ben alapította Richard Looft egyetlen küldetéssel:  megépíteni a tökéletes tűzgyújtót, amelyre minden körülmények között számíthatunk. Legyen biztonságos, hatékony és tiszta - mely feledteti a gyújtó folyadékok használatakor keletkező  kellemetlen szaggal járó maceráját. Ma a Looft továbbra is a tökéletes eszközöket kínálja ahhoz ami az emberek számára mindig is elengedhetetlen volt és ami ma is létfontosságú - a tűz köré gyűlni, sütni-főzni, enni, pihenni.

Youtube videók