Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

MAGIC VAC® Vákuumozás Kezdő Csomag

Ár:
61.270 Ft
54.990 Ft (43.299 Ft + ÁFA)

A csomag tartalma:

1 db Magic Vac® Dinamika vákuumcsomagoló
1 db Magic Vac Vákuumdoboz 2,5L (pácoláshoz és tároláshoz)
1 csomag (2 tekercs) Magic Vac® 20*600cm vákuumfólia
 

Gyártó:
Cikkszám: MVDPCS1
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

MAGIC VAC® Vákuumozás Kezdő Csomag

A Magic Vac Dinamika az egyik legnépszerűbb háztartási vákuumcsomagoló készülék. Megbízható erős vákuumpumpával szerelve és számos kiegészítő, kényelmi funkcióval, amelyek egyszerűsítik és könnyűvé teszik használatát.

Beépített vákuumtekercs tartó rekesz
Beépített, sínen futó éles penge a tasakok könnyű és egymozdulatos szabásához
Száraz és nedves funkció
Marináló funkció (vákuumozható edény szükséges hozzá)

Tartozékok: 

Szívőcső edények vákuumozásához
1 tekercs 30cm x*300cm-es vákuumfólia
Használati útmutató
Specifikáció: 

Model: MAGIC VAC®  Dinamika
Elektromosság:: 240V-50Hz
Teljesítmény: 130W –0.8 bar (60 cm/Hg) -0,8 bar
12 L/perc szívó teljesítmény
hegesztési hossz: 30 cm
Tanúsítványok: cULus, CE 
Méretek:45,5  x 25,2 x 11,9 cm
Súlya: 2,5 kg
2 év garanciával

Marinálás 30 perc alatt?
A 2,5 Literes vákuumdoboz gyors pácolásra, marinálásra kifejezetten alkalmas. Majd fél cm-es falvastagsága miatt hihetetlen módon tartja a vákuumot és messze a legjobb doboz a marináló funkcióval ellátott gépekhez.

A hagyományos pácolás célja az, hogy puhítsuk, szaftosítsuk és ízesítsük a  sütésre váró húsokat. Ennek során fűszeres olajban, tejben, vagy vízzel főzött páclében "áztatjuk" a húst. Míg egy csirkének elég egy-két nap is, addig egy nagyobb darab vadnak a maga főzött páclevében akár egy hétre is szüksége lehet.

Ezt a pácolási folyamatot lehet a vákuum dobozok segítségével mindössze 30 perc alatt elvégezni.

Az olaszországi FlaemNuova az egyik legnagyobb és legrégebbi vákuumkészülék gyártó Európában. Háztartási MAGIC VAC® vákuumozói megbízható, strapabíró eszközök. Kimagasló minőségű anyagok felhasználásával, és egyszerű működtetést biztosító felhasználóbarát kezelőfelülettel szerelt készülékek. Csendes működés és nagyon gyors vákuumozási ciklus mellett további előnye még a 3 mm széles, nagy biztonságú hegesztés.

Az elmúlt évtizedben élelmiszereink modern tartósítási technológiájává a vákuumcsomagolás vált, amely mindössze annyiból áll, hogy a tárolási eszközöket (zacskó, edény stb.) légmentessé teszi, majd azokat hermetikusan lezárja.

Az oxigén eltávolításával olyan mikroorganizmusok behatolása, mint például a baktériumé vagy a gombáé, megakadályozható, és ez által az élelmiszerek eltarthatósági időtartama megnövekszik (a zsiradékok nem válnak keserűvé, a gyümölcsök nem barnulnak meg, a fagyasztott ételeknek nem lesz utóíze, a húsok nem színeződnek el, és mindezeken túl megtartják eredeti ízüket, zamatukat is)

MAGIC VAC® VÁKUUMFÓLIA TEKERCSBEN 20X600 CM LÉGBORDÁS 

Sous vide -ra és csomagolásra is alkalmas méretre vágható vákuumfólia.

2 db tekercs/csomag
90µ vastagságú (kiváló szakítószilárdság)
Hőtűrés:-40ºC-tól +100ºC-ig
Toxin mentes

Kosárba

Youtube videók

Keresés