Leírás és Paraméterek
MAGIC VAC® DINAMIKA PRIME Csomag
Az olasz FlaemNuova az egyik legnagyobb és legrégebbi vákuumkészülék gyártó Európában. Háztartási MAGIC VAC® vákuumozói megbízható, strapabíró eszközök. Minőségi anyagok felhasználásával, és egyszerű működtetést biztosító felhasználóbarát kezelőfelülettel szerelt készülékek. Garantáltan csendes működés, gyors vákuumozás és kétszeres biztonságú hegesztési szélesség.
Miért vákuumcsomagolás?
Az oxigén eltávolításával olyan mikroorganizmusok behatolása, mint például a baktériumé vagy a gombáé, megakadályozható, és ez által az élelmiszerek eltarthatósági időtartama megnövekszik (a zsiradékok nem válnak keserűvé, a gyümölcsök nem barnulnak meg, a fagyasztott ételeknek nem lesz utóíze, a húsok nem színeződnek el, és mindezeken túl megtartják eredeti ízüket, zamatukat is). Az elmúlt évtizedben élelmiszereink modern tartósítási technológiájává a vákuumcsomagolás vált, amely mindössze annyiból áll, hogy a tárolási eszközöket (zacskó, edény stb.) légmentessé teszi, majd azokat hermetikusan lezárja.
MAGIC VAC Dinamika az egyik legnépszerűbb háztartási vákuumos fóliahegesztő
Megbízható erős vákuumpumpával szerelve és számos kiegészítő, kényelmi funkcióval, amelyek egyszerűsítik és könnyűvé teszik használatát.
Vákuumos fóliahegesztő jellemzők
Beépített vákuumtekercs tartó rekesz
Beépített, sínen futó éles penge a tasakok könnyű és egymozdulatos szabásához
Száraz és nedves funkció
Marináló funkció (vákuumozható edény szükséges hozzá)
Tartozékok:
Szívőcső edények vákuumozásához
1 tekercs 30cm x*300cm-es vákuumfólia
Használati útmutató
Vákuumgép Specifikáció:
Elektromosság: 240V-50Hz
Teljesítmény: 130W –0.8 bar (60 cm/Hg) -0,8 bar
12 L/perc szívó teljesítmény
Hegesztési hossz: 30 cm
Méretek:45,5 x 25,2 x 11,9 cm
Súlya: 2,5 kg
2 év garancia
Tanúsítványok: cULus, CE
Magic Vac Vákuumdoboz 2,5L
Tökéletesen használható megmaradt ételeink tárolására, mint például a lasagne vagy a csirkepörkölt, de levesek és saláták frissen tartására is remekül beválik.
Biztonságosan használható mikrohullámú sütőben és akár a fagyasztóba is teheti.
A 2,5 Literes vákuumdoboz gyors pácolásra, marinálásra is alkalmas.
A hagyományos értelemben vett pácoláskor sütés előtt puhítjuk és ízesítjük az alapanyagokat. Általában fűszeres olajban, tejben, vagy egyéb páclében "áztatjuk" a húsokat, zöldségeket.
A marinálás során az amúgy 1 vagy pl vadhúsok páclében történő érlelésekor akár több napos folyamatot lehet így a vákuum dobozok segítségével mindössze 30 perc alatt elvégezni.