Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

OFYR CLASSIC GRILLSÜTŐ STORAGE 85-100

Ár:
789.000 Ft (621.260 Ft + ÁFA)

Design kerti sütő fatároló állvánnyal.

   Food Fire & Friends 

Gyártó:
Cikkszám: OFYR OCS-85-100
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

OFYR CLASSIC 85-100 Fatároló állvánnyal

Az OFYR egy funkcionális műalkotás mely egyesíti a grillezőt, a tűzkosarat és a főzőlapot egy egyedi tárgyban.. A CLASSIC az OFYR életérzés letisztult kifejezése. Csodálatos látvány akkor is, ha nem használja. De ha begyújtja, minden eseményt különleges alkalommá varázsol.

Az OFYR különleges grillsütő egyformán jól mutat egy étterem teraszán és otthoni környezetben is.  

Az OFYR többfunkciós sütő vonzerejének kulcsa az elkészítéséhez használt anyagok egyszerűségében és hosszú élettartamában rejlik. A Corten acél erős és tartós, minden időben künn hagyható, nagyon kevés karbantartást igényel. Amellett, hogy szemetgyönyörködtető látvány, a különleges kúp alak megteremti a saját légáramlást is, így megfelelő száraz fával percek alatt nagyobb lesz a tűz. Az OFYR gyorsan felmelegszik, leadva a hőt több méteren keresztül, így egész évben élveszhetjük ezt a finom hangulatos meleget.

Anyaga
Alap és Kúp:  Corten acél
Lemez:           Acél
Méret
Alap                       45x45x78 cm
Kúp                        Ø82x23,5 cm
Lemez                    Ø85x1,2 cm
Lemez nyílás          Ø40x1,2 cm
Lemez szélesség   22,5x1,2 cm
Súly
Alap    Kúp    Lemez
25 kg  16 kg    44 kg
Total súly  85 kg

Az OFYR Hans Goossens holland vállalkozó és designrajongó alkotása, akinek a szabadtéri szórakoztatás a szenvedélye. Nagyon várta a hosszú nyári estéket, ahol barátaival szabadban sütögettek és ettek. Hans egy nagy teljesítményű, tiszta, művészi vonallal ellátott sütőt akart, amely nemcsak díszíti a kertjét, de időjárásálló is, hogy egész évben a helyén maradhasson - akár egy szobor.

Az eredmény az OFYR, a robusztus Corten acélból készült egyedi kúpos formatervezésű extravagáns kerti sütője, amely idővel gyönyörű patinás kerti dísszé (is) válik.

Youtube videók

Keresés