Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Design kerti sütők, tűztálak - grillszezON

Design kerti sütők, tűztálak - grillszezON

Maradj otthon és élvezd is egy kicsit! Indul a grillszezon! Az OFYR és a Cook King különleges kerti grillsütői tűztáljai egyformán jól mutatnak egy étterem teraszán és otthoni környezetben is.  

 

Az OFYR egy funkcionális műalkotás. Csodálatos látvány akkor is, ha nem használja. De ha begyújtja, minden eseményt különleges alkalommá varázsol.

Az OFYR többfunkciós sütő vonzerejének kulcsa az elkészítéséhez használt anyagok egyszerűségében és hosszú élettartamában rejlik. A Corten acél erős és tartós, minden időben künn hagyható, nagyon kevés karbantartást igényel. Amellett, hogy szemet gyönyörködtető látvány, a különleges kúp alak megteremti a saját légáramlást is, így megfelelő száraz fával percek alatt nagyobb lesz a tűz. Az OFYR gyorsan felmelegszik, leadva a hőt több méteren keresztül, így egész évben élvezhetjük ezt a finom hangulatos meleget

A COOK KING már közel 30 éve gyárt minőségi kézzel készített kerti tűztálakat tűzrakókat mely felmelegíti teraszunkat, kertünket és elvarázsol a szabadon lobogó tűz látványával. A kerti parti vagy éppen csak egy magányos este után használaton kívül is kerti dísznek tökéletes, különböző méretben és formában.

 

'The joy of being outdoor'

 

 

Keresés