Kategóriák / Termékek
Öntöttvas lábas gulyásfőző 13L
76.990 Ft
69.990 Ft (55.110 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Öntöttvas lábas gulyásfőző 13L

76.990 Ft
69.990 Ft (55.110 Ft + ÁFA)
Menny.:db

13 Literes fedeles 'Dutch Oven'

Gyártó:
Cikkszám: 1214043

Leírás és Paraméterek

Öntöttvas lábas gulyásfőző

Tökéletes magyar öntöttvas bográcsnak is ez az úgynevezett Afrikai tűzedény másnéven Dutch oven. Az üst 4-6 fő számára lehetővé teszi a legkülönfélébb ételek elkészítését lenyűgöző illatokat és ízvilágot garantálva. Vastag fala egyenletes melegítést és hőeloszlást biztosít.

A Dutch Oven egy eredetileg holland vastag falú főzőedény szorosan záródó fedéllel, melyet évszázadok óta előszeretettel használnak szerte a világban. Hasonlítanak a japán tetsunabe-hoz, a hagyományos balkáni öntöttvas sač-hoz, a dél-afrikai potjiekos-hoz, az ausztrál Bedourie kemencéhez és a spanyol cazuelá-hoz is.

Gourmet séfek (is) esküsznek az öntöttvas edényekre, mert jellegzetes illatokat és ízeket kapnak használatával és sok sok éven át kiszolgálják gazdájukat.

Ha kertipartiról van szó, akkor is biztosan ez az edény kerül a középpontba akár a tűzben lábaira állítva, vagy fölé lógatva.

Lábakkal, fedéllel és füllel akár akasztható is.

Öntöttvasból készült
falvastagsága kb. 4 mm
magassága: 35 cm
kapacitása 13 liter
Súlya 11kg
 
 
A Cook King egy 27 éves múltra tekintő lengyel családi vállalkozás főleg kerti grillezőket, tűztálakat, bográcsállványokat, smokereket gyárt abszolút magas minőségben. A grilleket és más cikkeket a kezdetektől kezdve Lengyelországban készítik megfelelve európai előírásoknak és minőségi elvárásoknak. A vastag 2-5 mm-es acél kiváló minőségű, a design és a részletekre figyelés egyedi és érdekes megjelenést kölcsönöz.A Cook King kiváló alternatívája a messziről felismerhető kínai termékeknek, amelyek általában sokkal gyengébb minőségűek.

Youtube videók