Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
79.990 Ft
59.990 Ft (47.236 Ft + ÁFA)
Menny.:db

OZONEGENERATOR Blue 7000 - ózongenerátor készülék

79.990 Ft
59.990 Ft (47.236 Ft + ÁFA)
Menny.:db
7000 mg/h ózonkibocsátással
Akár 170 m2-hez , konyhájába, lakásába, éttermébe
Cikkszám: OG-HE-152R-H

Leírás és Paraméterek

OZONEGENERATOR Blue 7000 - ózongenerátor készülék

Megbízható megoldás konyhák, szobák, lakások, orvosi rendelők, közösségi terek, autók ózonkezelésére. Az ózongenerátor a levegőből állítja elő a szükséges ózonkoncentrációt, majd az ózon a kezelési eljárás végeztével visszaalakul oxigénné. Nincs káros vegyszermaradvány. turbózza fel a megszokott takarítási folyamatot ózongenerátorral!

Ózongenerátor Használata

 Fertőtlenítsen, penész-mentesítsen, szagtalanítson az ózon erejével.

   

            Bacilus                             Legionella                            Pollenek

Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő anyag, ami akár 3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Ha kapcsolatba lép bármilyen mikroorganizmussal, mint például baktériumok, vírusok, penészgomba, szagot okozó elemekkel, vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azt. A mikroorganizmusok az ózonnal szemben nem tudnak immunitást felépíteni és elpusztulnak. Az olyan kellemetlen szagokat is semlegesíti és megszünteti, mint a cigarettafüst, ételszag, vegyszerszag vagy dohos szag. 

Az ózonkezelés lakásokban, éttermi konyhákban, élelmiszerek tárolására használt helységekben, öltözőkben, gépjárművekben és minden olyan helyen használható, ahol szükséges a kórokozó mentes környezet, a jó és tiszta levegő.

Az ózon halmazállapotának köszönhetően olyan helyekre is beférkőzik, amelyek a hétköznapi tisztítás során nehezen elérhetőek, átjárja a textíliákat, bútorokat is, így maximálisan kifejtheti fertőtlenítő hatását. Rendszeres alkalmazása mellett hamar megtérül az ára. Egészítse ki a megszokott takarítási és fertőtlenítési folyamatot ózongenerátor alkalmazásával! Nem csak pénzt, de időt is spórolhat.

Kezelni kívánt terület maximális mérete 168m2
Áramellátás AC 220-240V / 50-60Hz
Áramfogyasztás 85W
Aktív ózonkibocsátás 7000mg/h
Ózonlap mérete 1 lap / 95x70mm
Zajszint 40dB
Termék mérete 220 x 170 x 160 mm
Termék súly 2.4 kg
Garancia 3 év