Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
89.900 Ft
59.900 Ft (47.165 Ft + ÁFA)
Menny.:db

OZONEGENERATOR Home 360

89.900 Ft
59.900 Ft (47.165 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Háztartási ózongenerátor és légtisztító készülék

360 mg/óra ózonkibocsátás, kb 70 m-hez

Cikkszám: OG-HE-250-M

Leírás és Paraméterek

OZONEGENERATOR Home 360

Szobai vagy irodai használatra folyamatos üzemű légtisztító HEPA-, karbon-, és fotokalatitikus (UV) szűrővel, valamint időszakos 360 mg/óra ózonkibocsátással. Digitális kijelzője jól látható információkkal. Távirányítóval működtethető.

A programozható, időszakos ózonos fertőtlenítés és szagtalanítás üzemmódban a kibocsátott ózongáz maximum 360 mg óránként. A készülék légtisztítási üzemmódban 65 m2-t, míg ózon kibocsátással együtt akár 100 m2-t is képes megtisztítani.

Ózongenerátor Használata

 Fertőtlenítsen, penész-mentesítsen, szagtalanítson az ózon erejével.

   

            Bacilus                             Legionella                            Pollenek

Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő anyag, ami akár 3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Ha kapcsolatba lép bármilyen mikroorganizmussal, mint például baktériumok, vírusok, penészgomba, szagot okozó elemekkel, vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azt. A mikroorganizmusok az ózonnal szemben nem tudnak immunitást felépíteni és elpusztulnak. Az olyan kellemetlen szagokat is semlegesíti és megszünteti, mint a cigarettafüst, ételszag, vegyszerszag vagy dohos szag. 

 

Az ózonkezelés lakásokban, éttermi konyhákban, élelmiszerek tárolására használt helységekben, öltözőkben, gépjárművekben és minden olyan helyen használható, ahol szükséges a kórokozó mentes környezet, a jó és tiszta levegő.

Az ózon halmazállapotának köszönhetően olyan helyekre is beférkőzik, amelyek a hétköznapi tisztítás során nehezen elérhetőek, átjárja a textíliákat, bútorokat is, így maximálisan kifejtheti fertőtlenítő hatását. Rendszeres alkalmazása mellett hamar megtérül az ára. Egészítse ki a megszokott takarítási és fertőtlenítési folyamatot ózongenerátor alkalmazásával! Nem csak pénzt, de időt is spórolhat.
 
A hagyományos levegőtisztító berendezésekkel ellentétben az OZONEGENERATOR Home 360 ózongenerátor léghigiéniai készülék nem csak a port és pollent szűri meg, hanem belső UV lámpával és fotokatalitikus szűrők segítségével a levegővel áthaladó vírusok és más kórokozók nagy részével is végezhet.

Az ionizáció közben a készülék a levegőből negatív ionokat állít elő, amelyek magukhoz vonzzák a finom port, a polleneket, a kellemetlen szagokat okozó elemeket. A HEPA szűrő még tovább növeli a levegő tisztításának hatékonyságát. Az aktívszenes szűrő pedig a kellemetlen szagok megszüntetéséhez nyújt segítséget.

A Home 360-as készülék egy többlépcsős szűrőrendszerrel ellátott eszköz, mely folyamatos légtisztításra és időszakos ózonkezelésre is használható. A szűrőrendszerben HEPA szűrő (por és pollen szűrésére), karbon szűrő (szagtalanításra), fotokatalítikus szűrő (UV fénnyel történő fertőtlenítés) található. A folyamatos üzemű légtisztítás során ionizálás is történik a még jobb levegőért. A Home 360 szobai légtisztító és ózongenerátor a zárt helyiségek levegőjének tisztítására, valamint tisztán tartására szolgál. A beépített, korszerű szűrőrendszer a port, szagokat, spórákat, vírusokat, baktériumokat és nem utolsósorban a levegőbe került allergén anyagokat (pl. pollen) szinte teljes mértékben eltávolíthatja.

 

Ózongenerátor Használata

Szüntesse meg a szagforrásokat (kosz, szemét, ürülék, stb.)!
A kezelni kívánt területről el kell távolítani minden élőlényt, mert az ózon belégzése káros!
Zárja le a kezelni kívánt területet!
Helyezze el az ózongenerátort a legerősebb szagforrás közelében. Figyeljen arra, hogy a levegő át tudjon áramolni az ózongenerátoron (ne takarja le, ne zárja el a ventilátor útját és az ózonkibocsájtó részt)!
Állítsa be az ózongenerátor időzítőjét a kívánt értékre és hagyja el a járművet, helyiséget!
A kezelés befejezése után várjon legalább 40 percet, mielőtt beszáll az autóba, vagy bemegy a helyiségbe! Ennyi idő kell ahhoz, hogy a kezelés alatt kibocsátott ózon semlegesítődjön.
Szellőztesse ki a kezelt területet!

 

Paraméterek:

Áramellátás: AC 220-240 V / 50-60 Hz
Áramfogyasztás: 40 W
Ózonkibocsátás: 360 mg/h (0,36 g/h)
Maximális terület: 100 m2
Ózonlap mérete: 2 lap / 115 x 115 mm
Zajszint: 35-50 dB
Ion kibocsátás: 5.000.000 ion / cm3
HEPA szűrő: 1 db
Karbon szűrő: 1 db
Fotokatalitikus (UV) szűrő: 1 db
Súly: 6,5 kg
Garancia: 3 év

Kosárba

Az ózon (O3) három oxigénatomból álló instabil molekula, amelyet Christian Friedrich Schönbein fedezett fel 1840-ben. Neve a görög „ozein”=„rossz szagot árasztó” szóból származik.  (wikipedia)