Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
SAGE Smoothie készítő mini turmixgép BPB620BAL
72.890 Ft (57.394 Ft + ÁFA)
Menny.:db

SAGE Smoothie készítő mini turmixgép BPB620BAL

72.890 Ft (57.394 Ft + ÁFA)
Menny.:db

THE BOSS TO GO

Smoothie készítő BPA mentes, TritanT™ palackokkal

Gyártó:
Cikkszám: 41007005

Leírás és Paraméterek

SAGE Smoothie készítő mini turmixgép

A Sage BPB620-as smoothie készítő turmixgép akár zöld smoothiek készítésére is alkalmas.

Az 1000 W-os motornak köszönhetően a PB 4010-es tökéletesen simára turmixolja az összetevőket, így még a zöld smoothieknál sem maradhatnak nagyobb darabok az italban.

Minden tökéletesen sima és egyenletes lesz a kedvenc smoothijában

Kinetix™ késrendszer

A Kinetix™ késrendszer teljesen lefedi a keverőrész alját, gyors cirkulációt létrehozva, a maximum eredményért. A kés egység alja is hajlított, épp a maximális keverés elérése érdekében, így az alapanyagok gyors fel-le mozgással mindig a késekhez kerülnek vissza.

Tökéletes smoothie-t készít, mert sehol nemragadhat bele nem leturmixolt ételdarab.

 

Az 1000 W-os motornak köszönhetően a PB 4010-es tökéletesen simára turmixolja az összetevőket, így még a zöld smoothieknál sem maradhatnak nagyobb darabok az italban. Minden tökéletesen sima és egyenletes lesz a kedvenc smoothijában.

Egyedi kiegészítők

2 db 500 ml-es smoothie készítő palackot, 1 db 700 ml-es palackot, ezekhez 3 db tetőt, és egy speciális, aprításhoz való edényt is tartalmaz a csomag, így könnyen magával viheti kedvenc italát bármerre is tart.
 
Minden palack Eastman Tritan™ műanyagból készült, BPA mentes. Ez az alapanyag  nagyon kemény, extrém körülményeknek is ellenáll, és mosogatógépben is mosható. Karc és törésálló, idővel sem koszolódik el.
A palackok tökéletesen zárnak, és sima széleinek köszönhetően a smoothiek egyenesen fogyaszthatók ebből, nem szükséges átönteeeni külön pohárba.