Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sous Vide Supreme 10L & Dinamika vákuumgép

Ár:
213.970 Ft
199.990 Ft (157.472 Ft + ÁFA)

A csomag tartalma:

Sous Vide Supreme 10 L Inox sous vide készülék
Magic Vac Dinamika Vákuumcsomagoló készülék
1 csomag(2tekercs) 30*600 cm-es vákuumfólia

Gyártó:
Cikkszám: SVS10LD
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Sous vide Supreme 10L-es medence

A Sous Vide Supreme a háztartások számára fejlesztett sous vide készülék. A medencéjében lévő vizet tized fok pontossággal tartja a kívánt hőfokon a beépített precíziós termosztát segítségével. A SousVide Supreme a legjobb minőségű és a teljes medence aljat beborító fűtőszálakkal szerelt a tökéletes és egyenletes hő turbulencia előidézésének érdekében. Ebben a medencében zajlik a vákuumcsomagolt élelmiszer hőkezelése, ami maga a sous vide-álás. Az alacsony, de egyenletes hőmérsékleten tartott vízfürdőben az alapanyagtól függően 1 órától akár 48-72 óráig is hő kezelhetjük ételeinket a túlfőzés veszélye nélkül.

A Sous Vide Supreme készülékek nem keringtetik a medencéjükban lévő vízet hanem a szabadalmaztatott minőségi fűtőpanelnek köszönhetően létrejön egy lassú gravitációs vízkeringés. Az olcsóbb szuvid kádak többsége egyszerű rizsfőzőböl került kialakításra. Az egyszerű és gyenge minőségű fűtőszál miatt van szükség keringetésre azért, hogy megpróbálják a hőt a sous vide követelményeknek megfelelően elosztani 

MAGIC VAC® DINAMIKA Vákuumozó

Az olasz FlaemNuova az egyik legnagyobb és legrégebbi vákuumkészülék gyártó Európában. Háztartási MAGIC VAC® vákuumozói megbízható, strapabíró eszközök. Minőségi anyagok felhasználásával, és egyszerű működtetést biztosító felhasználóbarát kezelőfelülettel szerelt készülékek. Garantáltan csendes működés, gyors vákuumozás és kétszeres biztonságú hegesztési szélesség.

Miért vákuumcsomagolás? 

Az oxigén eltávolításával olyan mikroorganizmusok behatolása, mint például a baktériumé vagy a gombáé, megakadályozható, és ez által az élelmiszerek eltarthatósági időtartama megnövekszik (a zsiradékok nem válnak keserűvé, a gyümölcsök nem barnulnak meg, a fagyasztott ételeknek nem lesz utóíze, a húsok nem színeződnek el, és mindezeken túl megtartják eredeti ízüket, zamatukat is). Az elmúlt évtizedben élelmiszereink modern tartósítási technológiájává a vákuumcsomagolás vált, amely mindössze annyiból áll, hogy a tárolási eszközöket (zacskó, edény stb.) légmentessé teszi, majd azokat hermetikusan lezárja.

MAGIC VAC Dinamika az egyik legnépszerűbb háztartási vákuumos fóliahegesztő

Megbízható erős vákuumpumpával szerelve és számos kiegészítő, kényelmi funkcióval, amelyek egyszerűsítik és könnyűvé teszik használatát.

Kosárba

Youtube videók

Keresés