Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sous Vide Supreme Demi Pack & Big Green Egg M CSOMAG

Ár:
644.150 Ft
599.990 Ft (472.433 Ft + ÁFA)

Csomag tartalma:

1 db Sous Vide Supreme Demi
1 db Big Green Egg Medium

1 db Magic Vac® Dinamika vákuumcsomagoló
1 csomag (2 tekercs) Magic Vac® 15*600cm vákuumfólia
1 csomag (2 tekercs) Magic Vac® 20*600cm vákuumfólia
1 csomag (2 tekercs) Magic Vac® 30*600cm vákuumfólia 

Gyártó:
Cikkszám: SVSD8BGED
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Sous Vide Supreme Demi 8 L sous vide készülék

A Sous Vide Supreme a háztartási sous vide készülékek etalonja. A vizet tized fok pontossággal tartja a kívánt hőfokon a beépített precíziós termosztát segítségével.  Az alacsony, de egyenletes hőmérsékleten tartott vízfürdőben az alapanyagtól függően 1 órától akár 48-72 óráig is hő kezelhetjük ételeinket a túlfőzés veszélye nélkül.

Válassza a minőséget! Válassza a SousVide Supreme-t!

Főzési kapacitás:  8-9 db fél csirke vagy kacsamell méretének megfelelő alapanyag fér a medencébe egyszerre
Medence űrtartalom: 8.7 liter
Polirozott aluminium tető
Belső tér: Anodizált aluminium
Elektronikus vezérlés nyomógombokkal
Digitális kijelző
Programvégi hangjelzés
Programozható időmérő akár 72 óra
Méret 31.75 cm x 28 cm x 28.7 cm
Tartozékok:

Kihúzható csatlakozó kábel
Perforált alsó rács a hőturbulencia előidézéséhez
Használati útmutató magyar nyelven
Rozsdamentes acél tasakrendező keret

Big Green Egg Medium grill kamado

A Big Green Egg az 1974-es kezdetek óta mára fogalommá vált a professzionális grillezők világában.

A Medium Tojás méretének köszönhetően rendkívűl sokoldalú.  A ConvEGGtor indirekt sütőkővel például valódi téglakemenceként használhatja alacsony hőmérsékleten süthet, vagy akár füstölhet is benne.
A Medium Tojásban használhatja az Dutch Oven Öntöttvas lábost és a lapos pizzakövet is.
 
A tojás alakú grillsütő Big Green Egg az 1974-es kezdetek óta mára fogalommá vált a professzionális grillezők világában.
 
EGYEDI KERÁMIA
A Big Green Egg kerámia hővisszaverő hatású, az általa keltett légáramlás pedig különlegesen puhává teszi a benne készült ételeket.
 
TÖKÉLETES LÉGKERINGETÉS
A hővisszaverő kerámia és a Big Green Egg alakja lehetővé teszi, hogy a levegő tökéletesen áramoljon az EGG-en belül, ezért minden étel egyenletesen sül a kívánt hőmérsékleten.

ZÖLD ÉS FENNTARTHATÓ
A tökéletesen légáramlás még egy előnnyel jár, mivel az EGG-en belül forró marad a levegő, igazán takarékosan és  környezetbarát módon használható. A faszén sokkal tovább ég és kevesebb hamut termel. Azon kívül, hogy fenntartható módon használható, az EGG fenntartható alapanyagokból is készül. A Big Green Eggnél törekednek arra, hogy minden termékük és kiegészítő fenntartható alapanyagokból készüljön.

OPTIMÁLIS HŐMÉRSÉKLET SZABÁLYOZÁS
A Big Green Eggben 70 és 400 Celsius fok között szabadon állítható a hőmérsékletet, akkor is ha a külső hőmérséklet bőven mínuszokban áll. A legjobb minőségű hőszigetelő kerámiának köszönhetően a külső hőmérséklet nincs hatással az EGG belső hőmérsékletére

TÖKÉLETES MINŐSÉG
Több mint 25 éve kizárólagos partneri kapcsolatban áll a mexikói Dal-Tile gyárral, ahol csak a BGE kamado edényeiket gyártják. Ez a kiváló minőségű gyártó ISO 9001 UL tanúsítással rendelkezik, amellyel megfelel a legmagasabb minőségi előírásoknak. A gyár elhagyása előtt minden Big Green Egg termék végleges, rendkívül alapos ellenőrzésen esik át.

A tanúsítással rendelkező gyárnak és az ellenőrzési folyamatnak köszönhetően teljes mértékben megbízunk a termékünkben, és korlátozott élethosszig tartó garanciát vállalunk az EGG kerámiából készült összes alkatrészére az anyag és a gyártás tekintetében.

ÉLETHOSSZIG TARTÓ ÉLVEZET
Az összetétel, a gyártás és az utánozhatatlan kerámia mind együtt teszik a Big Green Egg-et egy tartós kültéri sütővé, hosszabb várható élettartammal, mint bármilyen hasonló termék esetében.

A Big Green Egg legalább 100.000-szer felmelegíthető anélkül, hogy veszíteni minőségéből, ami azt jelenti, hogy egy EGG legalább egy élethosszig végigkísér, így mindig egészségesen süthet és a legjobb ízeket hozhatja ki az ételekből.

VÉGTELEN LEHETŐSÉGEK.
A grillezés, sütés, párolás, pirítás és füstölés mellett a Big Green Egg természesen BBQ sütő is, így lassú tűzön, alacsony hőmérsékleten órák hosszat is süthet benne különböző húsokat.

A kerámia convEGGtor használatával könnyedén átalakítható a Big Green Egg-et egy kemencévé vagy smoker-ré. A sütőkő használatával pedig a legjobb kenyereket és pizzákat sütheti a tökéletes ropogós tésztával. A lehetőségek végtelenek: próbáljon ki mindent és engedje szabadjára a fantáziáját!

JÓL ÁTGONDOLT ÉS FELISMERHETŐ DESIGN
És végül, de nem utolsó sorban a megjelenése sem kevésbe szemet gyönyörködtető. Az EGG alakja és színe messziről felismerhető, ezért is egy IKON.
 

MAGIC VAC Dinamika az egyik legnépszerűbb háztartási vákuumos fóliahegesztő

Megbízható erős vákuumpumpával szerelve és számos kiegészítő, kényelmi funkcióval, amelyek egyszerűsítik és könnyűvé teszik használatát.

    

Beépített vákuumtekercs tartó rekesz
Beépített, sínen futó éles penge a tasakok könnyű és egymozdulatos szabásához
Száraz és nedves funkció
Marináló funkció (vákuumozható edény szükséges hozzá)
Tartozékok: 

Szívőcső edények vákuumozásához
 

Vákuumfólia tekercsben légbordás Magic Vac®

     

FRISSENTARTÁS  - TÁROLÁS -  SOUS VIDE  - FAGYASZTÁS

Minden típusú külsős vákuum készülékhez használható

Élelmiszerek vákuumozásához és sous vide céljára csak speciális, többrétegű műanyag tasakok használhatóak, amelyeknek a belső rétege megfelel az élelmiszerhigiéniai előírásoknak, a külső rétege pedig ellenáll a víznek, gőznek és meghatározott értékig a hőmérsékletnek. A középső rétegek pedig a zacskó mechanikai szilárdságát biztosítják. A Magic Vac® szabadalmaztatott vákuumfóliái BPA-mentesek, és mentesek bármilyen más műanyagokban gyakran megtalálható káros anyagoktól. Az élelmiszer biztonság nagyon fontos a számunkra. Független szakértők vizsgálatai igazolják, hogy minden tasakunk Biszfenol-A-mentes, ólommentes, polietilén-mentes és ftalát-mentes.

Termékeinkből nem oldódik ki semmilyen egészségre ártalmas kemikália a folyamatos magas hőhatás ellenére sem és megfelelnek az EU 2002/72/EC direktívájának.  

Vákuumzacskók vákuumtasakok webáruházunkban különösen széles méretválasztékban elérhetőek. Válasszon belőlük Önnek megfelelőt!

Keresés