Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

STEAK CHAMP Gourmet ajándék szett

Ár:
39.990 Ft (31.488 Ft + ÁFA)

Elegáns fa ajándékdoboz tartalma:

    1 Steak Champ 3 Color
    2 Steak Champ Steak kés
    1 Steak Champ New York Steak fűszerkeverék
    1 Steak Champ Kansas Steak fűszerkeverék
    1 Steak Champ Chicago Steak fűszerkeverék

Gyártó:
Cikkszám: SCGS3
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Steak Champ Gourmet ajándék szett

A steaksütés művészet és tudomány, számtalan apróságon múlik a tökéletes végeredmény, amely kihívás elé állítja a chefet. A Steak Tüskével minden megoldódik, az okos hőmérő akkor jelez, amikor a kívánt készültségi fokot elérte a sülő hús. Használatával nem kell aggódnunk a cipőtalp miatt és a kiszáradás miatt, minden esetben az ízlésünknek megfelelő tökéletes steaket alkothatunk 

Steak Champ 3 Color okos steak maghőmérő Használata 

Grillen is és serpenyőben is használható a sztéksütéshez.

Aktivitást jelző fény:
Miután aktiválta a Steak Tüskét a LED kb 8 másodpercenként felvillan. Először zöld fénnyel jelzi az aktivitást majd zöld színű dupla villogással jelezi, hogy elérte a medium rare készültséget. A továbbiakban az aktivitást jelző, 8 mp-ként felvillanó fény sárgára vált, majd a sárga szín gyors dupla villogása jelzi, hogy a steak elérte a medium állagot. Ezek után már csak a medium well készültség maradt, melyhez az aktivitást továbbra is a 8 mp-ként felvillanó fénnyel jelzi, amely most már piros.  A piros fény gyors dupla villanása jelzi, hogy a steak elérte az utolsó állomást a medium well készültséget.

 

Steak kés prémium német acélból szegecselt fa nyéllel (2db)

A Steak Champ steak kést egy müncheni high-tech tervező iroda alkotta meg. A német késkészítő hagyományok és a csúcstechnológia tökéletes eredményre vezetett. Egy nehéz ám tökéletesen kiegyensúlyozott kés született, amelyet keményfa nyelezettel és szegecselt rögzítéssel láttak el.

A polírozott, vakítóan csillogó felületű félig fogazott penge és él egyszerre borotvaéles és tartós. A luxus tapintású nyél a kiváló acél együtt adja a kés összetéveszthetetlen minőségét és megjelenését. Ezzel a borotva éles késsel a legvastagabb steak szeletelése is csak fokozza a fantasztikus hús okozta élvezetet.

100% Német rozsdamentes acél
•    Félig fogazott, magas fényűre polírozott penge
•    Két szegeccsel rögzített keményfa nyél
•    Penge hossza 12 cm (teljes hossz 24cm)
•    Súlya 145g
•    Kézi mosogatása javasolt

Keresés