Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

A webshopban megrendelt összes termékre az alábbi szállítási feltételek vonatkoznak.

Vásárlóink számára az általuk megrendelt termékeket Magyarország területén házhoz szállíttatjuk szerződött partnereink közreműködésével, terméktől függően1-3 munkanap alatt. (Kivételt képeznek ez alól azon termékek, melyekből épp nincs a achef.hu raktárában. Ebben az esetben a kiszállítási időről pontos tájékoztatást adunk.)

Szállítási címként megadhatja az otthoni címét, a munkahelye címét, vagy ahol épp tartózkodni fog a kiszállításkor. (A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől.) A rendeléskor megadott szállítási címet utólag nem lehet módosítani!

A megrendelt terméket a szállítási címen eltérő meghatalmazott is átveheti. Mivel a termékek ellenértéke (utánvétes fizetési mód választása esetén) átvételkor fizetendő, Önnek kell gondoskodnia arról, hogy a megbízottja rendelkezzen az átvételhez szükséges összeggel.

Amennyiben a szállító Önt vagy az Ön által meghatalmazott személyt nem találja a szállítás időpontjában a szállítási címen, úgy a szállítást Önnel telefonon egyeztetett új időpontban megismétli.

A rendelések esetén a kiszállítás díja a termékeknél feltüntetve a kosárban.

A kiszállítási díj Általános Forgalmi Adó tartalmának adókulcsa és így az összege a megrendelt termékek áfa kulcsának függvényében változik. Az 1992. évi LXXIV törvény, az általános forgalmi adóról 22.§ értelmében a kiszállítási díj áfa kulcsát a számlán szereplő termékek áfa kulcsa határozza meg. "Az adó alapjába beletartoznak: a termékértékesítés és szolgáltatásnyújtás teljesítéséhez járulékosan kapcsolódó költségek, még akkor is, ha azok külön megállapodáson alapulnak, így különösen az ügynöki, a bizományi, a biztosítási, a közlekedési költségek." (1992. évi LXXIV törvény / 22§ 3 (b) pont).

FIZETÉS

Bankártyás fizetés

Az elsődleges fizetési megoldás a bankkártyás, amely banki szolgáltatónk a CIB bank közreműködésével, biztonságos és egyszerű módja a fizetésnek.

         CIB BANK Gyfk, Fizetési tájékoztató

 

Készpénzes fizetés - kiszállításkor
A legegyszerűbb módja az áru kifizetésének. Mikor rendelését futárunk kiviszi Önnek, készpénzben kiegyenlítheti a termékek árát és a szállítási költséget.

 

Előre utalás
Kényelmes és biztonságos készpénz nélküli fizetési mód az előreutalás. A rendelési folyamat végén válassza az előreutalás gombot. Ügyfélszolgálatunk a lehető leghamarabb 24 órán belül elküldi emailben a díjbekérőt. Az összeg számlánkon való jóváírását követően adjuk át megrendelését a futárszolgálatnak kézbesítésre, amelyről sms és email értesítést is küldünk.
 

Ügyfélszolgálat:

info@achef.hu

06307375713, 06 20 935 696 (H-P 09-17h)

 

Keresés