Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vákuumtasak 85µ - AirZero Standard 300x400 mm (100 db)

Ár:
3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)

85 mikron vastagságú sous vide-ra is alkalmas vákuumtasak 

kamrás vákuumgépekhez         

FRISSENTARTÁS  - TÁROLÁS -  SOUS VIDE  - FAGYASZTÁS

Gyártó:
Cikkszám: AZ85ST3040
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Vákuumtasak AirZero Standard 85µ  sous vide

Az Air Zero új sous vide ételkészítéshez is alkalmas tasakja, amely árban közel azonos illetve sok esetben olcsóbb is, mint a 65-70micronos tasakok, azonban magasabb minőségben biztonságosabban használható:

  • Maximum 70°C fokig akár 72 órán át
  • Csomagoláshoz, mert kiváló szakítószilárdsága van
  • Fagyasztva tároláshoz -40°C fokig

Csak kamrás vákuum készülékekben használható! 

kamrás típus:                     külsős típus:
                     

Sous Vide főzéshez a minimum 3 rétegű PA/PE fólia tasak alkalmas. Az élelmiszerrel érintkező belső felülete megfelel az élelmiszerhigiéniai előírásoknak, míg a külső réteg ellenáll a víznek a gőznek és meghatározott értékig a magasabb hőmérsékletnek is. A középső rétegek pedig a vákuum tasak mechanikai, illetve szakító szilárdságát hivatottak biztosítani.

Air Zero vákuumtasak termékeink BPA és Phtalát mentesek, valamint mentesek bármilyen más műanyagokban gyakran megtalálható káros anyagoktól.

Biztos, hogy a műanyag vákuumtasak biztonságos?
Igen, minden a weboldalunkon megtalálható vákuumtasak élelmiszer biztos, mert lágyítóktól mentes, valamint magas szakítószilárdságú. Termékeinkből nem oldódik ki semmilyen egészségre ártalmas kemikália a folyamatos magas hőhatás ellenére sem és megfelelnek az EU 2002/72/EC direktívájának.  Termékeink, vákumtasakok és vákuumfóliák, melyek különösen széles méretválasztékban elérhetőek.

Vákuumzacskók vákuumtasakok webáruházunkban különösen széles méretválasztékban elérhetőek. Válasszon belőlük Önnek megfelelőt!

 

Keresés