Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vákuumtasak 90µ - Air Zero Premium 200x300 mm (100 db)

90 mikron vastagságú sous vide-ra is alkalmas vákuumtasak 

kamrás vákuumgépekhez

FRISSENTARTÁS  - TÁROLÁS -  SOUS VIDE  - FAGYASZTÁS

Gyártó:
Cikkszám: AZCH2030

Leírás és Paraméterek

Air Zero vákuumtasak sous vide

A 90 micron vastagságú Air Zero 3 rétegű vákuumtasakok prémium minőségűek. Alkalmasak a sous vide főzési technológia során alkalmazott hőmérsékletek maximális tűrésére. A szokásos ételetárolás mellett használhatóak gőzpárolóban, mikrohullámú sütőben és természetesen fagyasztóba is. Kínálatunkban lévő összes fólia rendkívüli módon ellenáll a hő és fizikai behatásoknak egyaránt. Nem légáteresztőek és garantáltan kiváló a hegeszthetőségük. 

Ellenőrizze vákuumkészülékének hegesztési hosszát, az határozza meg a használható fóliák maximális méretét. A többféle méret segít optimálisan lecsomagolni az alapanyagokat.

Csak kamrás vákuum készülékekben használható! 
kamrás típus:                     külsős típus:
                     

Air Zero vákuumtasak sous vide jellemzők

90µ vastagságú (kiváló szakítószilárdság)
 Hőtűrés:-40ºC-tól +120ºC-ig
 Alkalmas a sous vide ételkészítéshez
 Toxin mentes
Easy Open bevágás a tasak két oldalán, melynek köszönhetően a tasak nyitása, egy mozdulattal nyitható, nem kell hozzá kés vagy egyéb vágószerszám.

Minden a webáruházunkban megtalálható vákuumtasak élelmiszer biztos, mert lágyítóktól mentes, valamint magas szakítószilárdságú. Termékeinkből nem oldódik ki semmilyen egészségre ártalmas kemikália a folyamatos magas hőhatás ellenére sem és megfelelnek az EU 2002/72/EC direktívájának. 

Vákuumzacskók vákuumtasakok webáruházunkban különösen széles méretválasztékban elérhetőek. Válasszon belőlük Önnek megfelelőt!