Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
sous vide merülő digitális

Vesta Imersa ELITE Sous Vide merülő WiFivel

Ár:
64.990 Ft (51.173 Ft + ÁFA)

Digitális érintőképernyős sous vide rúd

Gyártó:
Cikkszám: SV81
Tegye a kosárba a négyzetre kattintva az alábbi kiegészítő termékeket is!
MAGIC VAC® DINAMIKA Vákuumcsomagoló MAGIC VAC® DINAMIKA Vákuumcsomagoló
44.990 Ft
Vákuumfólia tekercsben 20x600 cm légbordás Magic Vac® Vákuumfólia tekercsben 20x600 cm légbordás Magic Vac®
3.290 Ft
Sous vide Vákuumtasak (90µ) LAVA 200x300 mm (50db) Sous vide Vákuumtasak (90µ) LAVA 200x300 mm (50db)
4.290 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Sous Vide wifivel Vesta Imersa ELITE  

Az Imersa Elite Wi-Fi-kompatibilis és az egyedülálló „flip” kialakításnak köszönhetően a legnagyobb digitális kijelzővel és kezelőfelülettel rendelkezik. E kialakítás miatt a jelzett értékek akár a szomszéd szobából is könnyedén leolvashatóak. Szintén az átgondolt formatervezés eredménye, hogy akár a legkisebb edényekre is rögzíthető és használható. Kényelmesen tárolható egy szabványos konyhai fiókban is.

1300W teljesítmény
30 liter víz precíz hő tartása

Egyedi és erőteljes, 4,5 liter / perc keringési sebességű szivattyú kialakítása lehetővé teszi a pontos és stabil hőmérséklet-szabályozást. 
 A „Flip-display” kialakítás miatt nagyobb, olvashatóbb digitális kijelző, könnyebb idő és hőmérséklet beállítás. Kis helyigény, könnyebb tárolás.
Érintőképernyő: Az elegáns digitális kijelző egyszerű és gyors.
Intelligens: Használható Wi-Fi csatlakozással az alkalmazáson keresztül történő vezérléssel is.
Biztonságos: A fő egységek por és a víz ellenállása, az európai IP68 biztonsági, és az IPX7 merülési biztonsági követelményeknek is megfelel.
A minimális és maximális vízszint-védelmi rendszer gondnélküli, hosszú ideig tartó főzésekre is alkalmassá teszi.
Hőmérséklet: Cº vagy Fº   kiválasztható.
Memória: A korábbi hőmérséklet és a hátralévő idő a főzés során váratlan megszakítás után könnyen visszaállítható.
Garancia: 2 év

 

 

 

A sous vide az 1970-es években Franciaországban kifejlesztett kulináris technika, amelynek során az ételeket vákuummal zárják le, és vízfürdőben, állandó, alacsony hőmérsékleten hosszabb ideig főzik, tudományos hátterű hőmérsékletkontrollal. Ideális azoknak a családoknak ahol az egészségtudatos életmód a mindennapokban van jelen. A sous vide főzés egyszerű étkezési megoldásokat kínál, amelyek ezen technika segítségével gyakorlatilag 'bolondbiztossá' teszik a sütést, főzést.

Youtube videók

Keresés