Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vesta Imersa II Sous Vide rúd

Ár:
49.990 Ft (39.362 Ft + ÁFA)

Sous vide rúd, cirkulátor

    

Gyártó:
Cikkszám: SV82A
Tegye a kosárba a négyzetre kattintva az alábbi kiegészítő termékeket is!
 Sous Vide Medence  fedővel 11 Literes Sous Vide Medence fedővel 11 Literes
15.990 Ft
Vákuumozó MAGIC VAC® DINAMIKA Super Pack ajándék Vákuumozó MAGIC VAC® DINAMIKA Super Pack ajándék
55.160 Ft 49.990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Vesta Imersa II Sous Vide rúd

A Vesta Imersa Wi-Fi Sous Vide rúd megfelel a legújabb digitális elvárásoknak. Minden konyhában gyors és kényelmes segítséget nyújt a chefnek. A Vesta Precision Imersa II merülő cirkulátorhoz bármilyen edényt használhat, hogy ínycsiklandó ételeket készítsen, amelyet a családja és vendégei imádni fognak. A sous vide készülék kijelzője egyszerű és intuitív érintőképernyővel rendelkezik. 20 literes edényben képes precízen tartani a hőmérsékletet, köszönhetően 900W teljesítményének. Prémium anyaghasználat elegánssá teszi a formát.  

     

Egyedi és erőteljes, 4,5 liter / perc keringési sebességű szivattyú kialakítása lehetővé teszi a pontos és stabil hőmérséklet-szabályozást.

Érintőképernyő: Az elegáns digitális kijelző egyszerű és gyors.

A piac legbiztonságosabb terméke: IP68 biztonsági és az IPX7 merülési biztonsági követelményeknek is megfelel. (por és vízálló fő elemek)
A vízszint-védelmi rendszer segítségével a hosszú ideig tartó szuvidálást is nyugodtan megkezdheti, a minimális és maximális szint jelzi ha be kell avatkoznia.

Memória: A korábban beállított hőmérséklet és a hátralévő időt megszakítás után könnyen visszaállíthatja.
 

Vesta Imersa II Sous Vide rúd műszaki adatok

Pumpa Kapacitás:  4.5 L/perc
Vízmennyiség: ≤20 L
Working Hőmérséklet : 20°C - 95 °C 
Hőmérséklet tartás: 0.1 °C  
Méret :375x105x85mm /
Súly: 2,2 Kg
Garancia: 2 év
 
VESTA - Seattle- Usa
 
A sous vide az 1970-es években Franciaországban kifejlesztett kulináris technika, amelynek során az ételeket vákuummal zárják le, és vízfürdőben, állandó, alacsony hőmérsékleten hosszabb ideig főzik, tudományos hátterű hőmérsékletkontrollal. Ideális azoknak a családoknak ahol az egészségtudatos életmód a mindennapokban van jelen. A sous vide főzés egyszerű étkezési megoldásokat kínál, amelyek ezen technika segítségével gyakorlatilag 'bolondbiztossá' teszik a sütést, főzést.

Keresés