50 cm-es extra nagy vas serpenyő hosszú fogantyúval
69.990 Ft
54.990 Ft (43.299 Ft + ÁFA)
Menny.:db

50 cm-es extra nagy vas serpenyő hosszú fogantyúval

69.990 Ft
54.990 Ft (43.299 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Ideális szabad tűz fölött vagy grillen sütéshez

Gyártó:
Cikkszám: 121202

Leírás és Paraméterek

50 cm-es vas serpenyő hosszú fogantyúval

A Cook King acél serpenyő tökéletes megoldás pl.sült húsok, grillételek elkészítéséhez az egész család számára. A serpenyő természetes, nyers acélból készült, amelyet nem kezeltek semmilyen, egészségre ártalmas bevonattal. Az acél élelmiszerrel való érintkezésre engedélyezett, aminek köszönhetően a termék teljesen biztonságos.

A serpenyőnek két acél fogantyúja van, segítségével könnyedén mozgathatja sütéskor. Az egyik fogantyú speciálisan öntött lyukkal rendelkezik, lehetővé teszi a serpenyő függőleges helyzetbe akasztását használaton kívül, míg a második két kézzel tartható. A nagy kapacitásnak köszönhetően hatalmas mennyiségű ételt készíthet egyszerre.

Gourmet séfek (is) esküsznek az öntöttvas edényekre, mert jellegzetes illatokat és ízeket kapnak használatával és sok sok éven át kiszolgálják gazdájukat.

Átmérő: 50 cm
Mélység: 10 cm
Anyaga: természetes acél
Súly: 6 kg
 
 
A Cook King egy 27 éves múltra tekintő lengyel családi vállalkozás főleg kerti grillezőket, tűztálakat, bográcsállványokat, smokereket gyárt abszolút magas minőségben. A grilleket és más cikkeket a kezdetektől kezdve Lengyelországban készítik megfelelve európai előírásoknak és minőségi elvárásoknak. A vastag 2-5 mm-es acél kiváló minőségű, a design és a részletekre figyelés egyedi és érdekes megjelenést kölcsönöz.A Cook King kiváló alternatívája a messziről felismerhető kínai termékeknek, amelyek általában sokkal gyengébb minőségűek.

Youtube videók