Liofilizáló, fagyasztva szárító háztartási gépek

A liofilézis azaz a fagyasztva szárítás egy tartósítási eljárás mely során az alapanyagokból kivonják a nedvességet nagyon alacsony (-40°C) hőfokon vákuumban, ahol a szilárd víz (jég) fázisból egyből vízgőz keletkezik a folyékony fázis kihagyásával. Ez a  szublimáció. A liofilizálás a jelenleg ismert legkíméletesebb tartósítási módszer, leginkább elterjedt a gyógyszeriparban, de az élelmiszeriparban is régóta használatos. A liofilizálás megőrzi az anyag biológia tulajdonságait úgy, hogy a visszaoldáskor (rehidratáció) leginkább optimális marad. Egy liofilizált gyümölcs akár 25 évig (!) is tartósítható. 

Tartósítson liofilézissel otthon Ön is gyümölcsöt, zöldséget, húsokat, gombát természetesen az új, kisebb méretű, háztartási használatra alkalmas gépekkel!

Termék szűrés

Ár
-
Gyártóinformation_mark
Szín
Rendezés:

FrostX 7 Liofilizáló 7 kg kapacitással

4.428.990 Ft
A FrostX 7 egy kompakt liofilizáló egység gyümölcsökhöz, zöldségekhez, húsokhoz, tejtermékekhez, fűszernövényekhez és szinte mindenféle élelmiszerhez és alapanyaghoz.
Gyártó: FrostX

FrostX 10 Liofilizáló - fagyasztva szárító készülék 10 kg kapacitással

5.732.990 Ft
A FrostX 10 egy kompakt liofilizáló egység gyümölcsökhöz, zöldségekhez, húsokhoz, tejtermékekhez, fűszernövényekhez és szinte mindenféle élelmiszerhez és alapanyaghoz.
Gyártó: FrostX

FrostX 15 Liofilizáló - fagyasztva szárító készülék 15 kg kapacitással

6.928.990 Ft
A FrostX 15 egy kompakt liofilizáló egység gyümölcsökhöz, zöldségekhez, húsokhoz, tejtermékekhez, fűszernövényekhez és szinte mindenféle élelmiszerhez és alapanyaghoz.
Gyártó: FrostX

FrostX 30 Liofilizáló - fagyasztva szárító készülék 30 kg kapacitással

14.880.000 Ft
A FrostX 30 liofilizáló készülék innovatív technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi az élelmiszerek hosszan tartó frissességét és tárolhatóságát.
Gyártó: FrostX