Sous vide (szuvid) kádak, sousvide rudak
A sous vide (ejtsd: szuvid) egy régóta (1970) ismert és bevált gasztronómiai főzési eljárás. Igaz sokáig a gourmet és fine dining éttermek kiváltsága volt, nem véletlenül maradt rejtve az úri közönség előtt.
Levákuumozott hőálló tasakokban, alacsony hőmérsékleten, hosszabb ideig (akár 48-60 óráig) a hagyományos főzéshez képest lényegesen alacsonyabb hőfokon hőkezeljük az ételt. A szuvidálás során így az étel természetes ízei megmaradnak, nem vesznek el az edényben vagy párolognak el.
Wartmann Sous vide Szett Kezdőknek
Sous Vide Medence 11 Literes fedővel és tasakrendezővel
11 Literes Polikarbonát sous vide medence fedővel
Tasakrendező fém ráccsal
Espressions Duo Sous Vide & Lassú főző 5,5 Liter
Vesta Perfecta Sous Vide kád 10 Liter WiFi-vel
Háztartási szuvidáláshoz is tökéletes választás
Vesta Imersa Sous Vide rúd WiFi (fekete)
SAGE Elektromos kukta BPR700BSS
the Fast Slow Pro™
Multifunkciós főzőedény 6 Literes kivehető belsővel
Sous Vide Supreme Demi 8 L digitális szuvid medence
8 literes szuvid medence
otthoni, háztartási használatra
Sous Vide Supreme Touch 11L INOX szuvid kád
Elektronikus vezérlés, Digitális kijelzés
Sous Vide kád Vesta Perfecta Pro 28Liter
Vesta Perfecta Pro Sous Vide kád
28Liter
Sous Vide Supreme Demi 8 L Futura vákuumgéppel és fóliákkal
Csomag tartalma:
Sous Vide Supreme Demi 8 L
Magic Vac Futura Vákuumozó
2 tekercs Magic Vac® 20 x 600 cm légbordás vákuumfólia